En fin gave til te-elskeren 🍵

Antipodes hudpleje 💓

Sponsoreret af Antipodes

antipodes, antipodes skincare, antipodes hudpleje, bblogger, bbloggers, skønhedsblog, skønhedsblogger, caroline overgaard

Jeg er og bliver en hudpleje-hoarder. Jeg elsker at teste nye produkter til jer her på bloggen, jeg kan simpelthen ikke lade være! Et af de mærker som især har imponeret mig i 2017 er Antipodes. Antipodes er et økologisk hudplejemærke med en videnskabelig tilgang. Mærket er oprindeligt fra New Zealand og kombinerer naturlige ingredienser med innovativ videnskab. Resultatet er naturlige hudplejeprodukter – med fantastisk effekt. Produkterne indeholder planteekstrakter fra New Zealand og er faktisk udviklet helt uden at gå på kompromis med miljøet, kvalitet, skønhed eller ærlighed. Derudover er Antipodes et bæredygtigt mærke som heller ikke tester på dyr. Fan, fan, fan!

I september måned modtog jeg disse to produkter, og de har simpelthen overrasket mig så positivt, at de simpelthen skulle have et seperat indlæg!

antipodes_02_ny

ANTIPODES JULIET BRIGHTENING GEL CLEANSER

Jeg har virkelig været glad for denne her rensegel. Den er antibakteriel samt rig på antioxidanter som mildt og skønsomt eksfolierer huden. Min hud ser enormt sund og glødende ud når jeg bruger den, det er helt vildt! Hvis man har meget sensitiv hud anbefaler jeg dog, at man kun bruger den et par gange om ugen.

antipodes_03_ny

ANTIPODES ANANDA ANTIOXIDANT-RICH GENTLE TONER

I mange år syntes jeg, at toner var et lidt unødvendigt og tidskrævende step i min hudplejerutine. Dog har jeg på det sidste været rigtig glad for at bruge en morgen og aften og har i den grad set en forskel på min hud. Lige for øjeblikket er jeg især vild med denne her som har til formål at lindre stresset og beskadiget hud. Toneren passer til de fleste hudtyper og indeholder bl.a. botaniske ekstrakter, som sammen med naturlige mineraler gennemopfrisker huden og giver et fugtboost lige med det samme. Jeg kan i den grad se en forskel på min hud når jeg bruger produktet og når jeg ikke gør! Så hvis der sidder nogle af jer der ligesom mig døjer med en stresset og dehydreret hud, så ville jeg klart give denne her et skud <3

Kærligst,
♡Caro

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En fin gave til te-elskeren 🍵