Solaray Spektro VEG

En fantastisk morgen med Decléor ✨🍊

Sponsoreret af Décleor

decleor_01_ny

Tirsdag morgen tog jeg en lille pause fra eksamensskrivningen og cyklede til Havneholmen for at deltage i det smukkeste morgenevent med Decléor. Jeg testede i sommers nogle af deres produkter, men det var først i tirsdags at jeg virkelig faldt pladask for mærket og hele deres historie. Decléor kreerer nemlig produkter fra effektive ingredienser fra naturen og har dertil også fokus på aromaterapien.

decleor_02_ny

Vi skal i den grad passe mere på vores hud i de kolde vintermåneder. Derfor er et mærke som Decléor et helt fantastisk mærke at tilføje til sin daglige hudplejerutine, da de et bredt sortiment af nærende og fugtgivende produkter som vil gøre underværker for huden. Hvad enten man er til balms, olier, eller en rig ansigtscreme, så har Decléor svaret!

Personligt varmer jeg to til tre dråber af deres Aromessence Néroli Amara Hydration Oil Serum i mine håndflader og “presser” produktet ind i ansigtet inden min dagcreme om morgnen, så huden er ekstra beskyttet mod det kolde vejr. Udover at olien dufter helt fantastisk så kan jeg virkelig se en forskel i min huds struktur når jeg bruger produktet hver dag. Helt sikkert et must have til den tørre eller dehydrerede hud. Go get it! Jeg vil i hvert fald helst ikke være foruden nu.

decleor_03_ny

Som I måske kan fornemme på indlægget er jeg virkelig begejstret for mærket, haha! Jeg har faktisk planer om at lave et længere indlæg med nogle af produkterne som jeg har prøvet og hvad de har gjort for min hud. Måske også gå lidt mere i dybden med selve ingredienserne og hvilke effekter de har. Lad mig endelig vide hvis det har interesse.

decleor_04_ny

Til eventet fik vi en fantastisk gennemgang af produkterne og nu er det især nedenstående produkter som godt måtte bo på mit badeværelse:

decleoroensker

1. Micellar Oil / 2. Marjolaine Night Balm / 3. Aurabsolu Fresh Spray / 4. 3 in 1 Hydra-radiance smoothing & Cleansing Mouse / 5. Hydra Floral White Petal Sleeping Mask / 6. Intense Nutrition Luxuriant Nourishing Lip Balm / 7. Dark Circle & Eye Wrinkle Eraser

Dertil må I endelig sige til, hvis I har prøvet nogle produkter derfra som jeg bare må eje <3

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Solaray Spektro VEG