En fantastisk morgen med Decléor ✨🍊

Tip til at passe ekstra godt på huden i vintermånederne

Sponsoreret af Xellence

xellence, xellence hudpleje, xellence beauty, bblogger, bbloggers, skønhedsblog, skønhedsblogger, makeup blog, caroline overgaard

Fugt, fugt, fugt og mere fugt! Jeg ved godt at jeg har sagt det før, men det er altså vigtigt, at vi beskytter huden ekstra godt i vinterkulden! Jeg har for nyligt stiftet bekendskab med mærket Xellence, som er et super cool mærke som forbinder naturen og videnskab for at opnå de bedste produkter.

Jeg har modtaget deres Visible Change SOS Power Cream samt deres Organic Abricot Oil. SOS Power Cream er lidt et alt-i-et produkt. Den hjælper bl.a. på lettere skader som rifter, hudafskrabninger, lette forbrændinger, kløe, tør og ru hud, sprukne læber, forkølelsesnæser og meget mere. Selv har jeg den liggende i min taske, så jeg altid har en redning med på farten! Kæmpe anbefaling herfra.

Jeg er også ret begejstret for ansigtsolien! Den er 100% naturlig og økologisk, er enormt fugtgivende og absorberes hurtigt i huden. Den er rig på A-vitamin, som har til formål at styrke cellefornyelsen, og E-vitamin, som beskytter huden mod skader fra frie radikaler. Olien er især velegnet til:

  • Tør, moden og sensitiv hud – også eksemhud!
  • Som makeupfjerner
  • Forbyggelse af strækmærker
  • Pleje af neglebånd
  • Massageolie

Selv har jeg brugt den mixet ind med min natcreme for at give huden et ektstra fugtboost, det er den altså god til!

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En fantastisk morgen med Decléor ✨🍊