Tip til at passe ekstra godt på huden i vintermånederne

Skin Republic til Danmark

Sponsoreret af Skin Republic

skinmask_01_ny

Skin Republic er nu endelig kommet til Danmark! Serien er videnskabeligt formuleret af dermatologer og har fokus på hudpleje til ansigtet, décolleté, øjenområdet, hænder og fødder.

Med inspiration fra Sydkorea (som jo er hudplejens centrum…) og med Skin Republics innovative produkter og øjeblikkelige resultater er mærket gået hen og blevet et globalt fænomen inden for hudpleje og sælges nu i intet mindre end tyve lande.

I serien findes 19 sheet-masker, der består af koncentrerede doser af fugtgivende og særligt aktive ingredienser. Formålet ved at bruge en sheetmask er, at når man påfører masken fungerer den som et slags ekstra lag hud, der hjælper serummet med at blive absorberet hurtigere og mere effektivt i huden – sammenlignet med traditionelle masker og cremer.

skinmask_02_ny

Selv skal jeg prøve deres Bubble Purifying + Charcoal Face Mask Sheet i aften! Masken er dybderensende og er faktisk lavet af aktivt kul. Når masken kommer i kontakt med ilt, begynder den at oxidere, hvilket får den til at bobble op. Skummet trænger dybt ned i hudens porer og fjerner urenheder. Frugtsyrer eksfolierer døde hudceller og giver huden et lysere, friskere og mere strålende udseende.

Jeg kan slet ikke vente med at prøve den og se hvilken effekt den har på min hud! Er der nogle af jer der har prøvet maskerne?

Skin Republic forhandles hos Matas, Boozt og udvalgte forhandlere.

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip til at passe ekstra godt på huden i vintermånederne