Skin Republic til Danmark

Crushing on: Nailberry

Sponsoreret af Nailberry

nailberry_01_ny

Nailberry blev grundlagt tilbage i 2012. Det hele startede faktisk som en luksus nailbar i Chelsea, London. Det blev hurtigt til en serie af prisbelønnede premium lakker med en bred vifte af farver.

Sonia, Founder af Nailberry fandt hurtigt ud af at hendes kunder tit of ofte oplevede tørre og ødelagte negle. Hun gik derfor i gang med at udvikle en række produkter, som kunne hjælpe kunderne med deres bekymringer. Resultatet: L’Oxygéné-sortimentet. L’Oxygéné indeholder den nyeste patenterede teknologi, som resulterer i en sundere manicure med fokus på reparation af beskadigede negle.

nailberry_02_ny

Nu kan man finde Nailberry hos nogle af de mest eksklusive beautysteder som Selfridges, Harvey Nichols, Fenwick, Antropologi, Le Bon Marché, Le Printemps, The Dorchecster, listen er lang!

Hos Nailberry har de især fokus på sundhed, velvære og respekt for miljøet og vores natur. Derudover bruger Nailberry som sagt patenteret teknologi til at producere farverne, der alle er på en formel der er: åndbar, fugtgennemtrængelig, 12-free (læs mere nedenunder), vegansk, cruelty free, halal-certificeret og glutenfri (!?).

12-free

L’Oxygéné har en formel der er fri for:

 • Phthalater inkl. DBP
 • Toluene
 • Formaldehyde
 • Formaldehyde Resin
 • Kamfer
 • Xylene
 • Ethyl Tosylamide
 • Triphenyl Phosphate
 • Alkohol
 • Parabener
 • Animalske derivater
 • Gluten

nailberry_03_ny

Sortimentet indeholder 48 smukke, klassiske og moderne nuancer. Hver sæson kreerer Nailberry en limited edition, en hver neglelakjunkies drøm!

Udover at farverne er intet mindre en fantastiske, så er selve formlen virkelig, virkelig god! De er nemme at påføre, tørrer enormt hurtigt og holder rigtig godt på neglene. Jeg er virkelig imponeret og vil egentlig bare gerne have flere af de smukke nuancer i min samling. Kæmpe anbefaling <3

nailberry_05_ny

“Serendipity”

nailberry_06_ny

“Cocoa Cabana”

nailberry_07_ny

“Love Me Tender”

nailberry_08_ny

“Fashionista”

nailberry_09_ny

“Dial M For Maroon”

nailberry_04_ny

FAST DRY GLOSS 

Denne topcoat er klart en af de BEDSTE jeg har prøvet. Den er specielt udviklet til at tørre på kun 40 sekunder, hvilket jeg var lidt skeptisk over til at starte med, men den er altså god nok! Formlen balancerer viskositets- og opløsningsmiddelindholdet for at skabe en hård, blank film med en super-hurtig tørretid.

DRY AND DASH

Dry & Dash er et slags tørresystem. Formlen er en blanding af stoffer og olier, der er specielt designet til at fremskynde tørretiden af neglelakken og beskytte manicuren mod beskadigelse og hurtig afskaldning. Den indeholder Inca Inchi Olie, der er en af de rigeste kilder på nærende Omega 3 og antioxidantmættende vitaminer som A og E, som har til formål at sikre, at neglene og neglebåndende bliver genoplivet og næret.

LITTLE TREASURE 

Hvis du ligesom jeg døjer med tørre negle og neglebånd i den kolde vintertid, så vil Little Treasure blive din nye bedste ven. Produktet indeholder koncentreret sød mandelolie, som er kendt for at beskytte og reparere negle og neglebånd. Derudover indeholder Little Treasure også vitamin A, E, B1, B2 og B6, som gennemfugter, beskytter og reparerer. Fantastisk produkt, go get it!

Kærligst,
♡Caro

2 kommentarer

 • Helle Gadeberg

  Hej Caroline
  Jeg så luge de flotte neglelakker i det Alt for damerne. Googlede dem og fandt dit indlæg, de lyder skønne. Overvejer om det er noget jeg skulle sælge i min salon i Næstved.
  Kunne ihvertfald godt tænke mig at høre mere og prøve.
  Er det dig man skal henvende sig til eller kan du henvise til en grossist el. lign.
  Mit nr. er 22403886

  Mvh. Helle Gadeberg

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caro

   Kære Helle,

   De er også virkelig gode, så det kan jeg godt forstå 🙂

   Jeg har modtaget lakkerne igennem PR, så det er ikke mig du skal henvende dig til.

   Held og lykke med det, KH:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skin Republic til Danmark