Crushing on: Nailberry

Favorite spot treatments

Sponsoreret af Kiehl’s og Mario Badescu

Hvis du ligesom jeg døjer med en del urenheder fortiden, så fat mod! De her små banditter har nemlig hjulpet mig rigtig godt på vej. Jeg har snakket om min begejstring til Kiehl’s Blue Herbal Cleanser lige HER, men deres Blue Herbal Spot Treatment er altså også virkelig værd at give et skud. Produktet har til formål at udtørre bumser og hudorme på en effektiv, men meget mild måde. Gelen trænger hurtigt ind i porerne for at fjerne bakterierne og forhindrer hertil nye former for anke.

spottreatments_02_ny

Hvis I læser meget med herinde, så ved I, at jeg er gået hen og blevet en ægte Mario Badescu-fan, haha! Jeg har især været meget begejstret for denne her lille duo fra dem: Buffering lotion og Special Healing Powder.

Buffering lotion er et fantastisk middel mod akne. Produktet behandler urenheder og dybe cytiske akne-udbrud. Derudover virker serummen helende på huden grundet naturligt biotin. Jeg bruger den efter rens og toning. Den lille flaske skal rystet godt, og duppes på huden med en vatpind på de områder hvor huden er i udbrud. Mario Badescu anbefaler, at man bruger den hver anden aften. For den optimale effekt bruger jeg bagefter min Special Healing Powder ovenpå serummen. Pulveret bruges på fedtet og irriteret hud og er rigtig god til at udtørre bumser og absorbere overskydende olie, som tilstopper porerne. Virkelig en fantastisk kombination som har gjort en stor forskel på min hud <3

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Crushing on: Nailberry