Favorite spot treatments

De smukkeste krøller med GHD

Sponsoreret af GHD

Jeg har elsket GHD siden mine helt unge teenageår. Jeg glemmer aldrig, da jeg i julegave fik min første GHD styler som 13-årig, det var altså ret vildt!
Mit hår er som I kan se på nedenstående billede MEGET glat af natur. Der er absolut intet fald eller bølget over det, så for det meste kreerer jeg lidt krøller for at det ser mere spændende ud. Jeg har i lang tid brugt mit trofaste GHD Platinum White Styler til at lave bølger med, men jeg har længe været så nysgerrig på hvordan deres GHD Curve Nocturne Creative Curl Wand performer. Og jeg kan helt ærligt sige: det er det bedste stylingtool jeg i mit liv har brugt til mit hår!

ghd_01_ny

1. Jeg starter med at dele mit hår op i to sektioner. Det gør jeg for at opnå mere volumen til hele looket. Intet flat, skandinavisk hår her, haha!

2. Derefter tager jeg bare små sektioner af hår og “vikler” rundt om mit Curl Wand, så simpelt!

ghd_02_ny-kopi

3. Jeg skifter lidt mellem store og små sektioner, så hele looket bliver lidt mere messy og uperfekt.

4. Til det her look har jeg været rigtig glad for at bruge deres GHD Curl Hold Spray og GHD Final Fix Hairspray. Curl Hold Spray er en fantastisk krøllespray, som har til formål at reducere krus, samt forbedre holdbarheden på ens krøller. Personligt døjer jeg slet ikke med kruset hår, men jeg kan helt sikkert bekræfte, at produktet gør en forskel for holdbarheden af mine krøller. Derudover er det også en varmebeskyttelsesspray, så smart! GHD Final Fix Hairspray er en klassisk hårlak som virkelig sørger for at krøllerne holder hele dagen. Jeg skal gerne indrømme, at man godt kan mærke, at man har produktet i håret, men det har jeg det helt fint med, for mine krøller holder altså fra morgen til aften når jeg bruger denne her. Helt sikkert et musthave produkt til os med glat hår!

ghd_04_ny

Hånden på hjertet så kan jeg varmt anbefale mit elskede Wave Wand og stylingprodukterne. Jeg er godt klar over, at produkterne prismæssigt ligger i den dyre ende, men så får man altså også noget for pengene. Så på med det på ønskelisten, ladies <3

ghd_05_ny

Jeg er blevet lidt lun på GHD’s hårprodukter, så lad mig endelig vide, hvis I ligger inde med nogle produkter fra dem som jeg må teste, hihi!

Kærligst,
♡Caro

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favorite spot treatments