NYX Professional Makeup Mattes vs Metals Vault

Fine julesæt fra The Body Shop ✨

Sponsoreret af The Body Shop

bodyshopchristmas_01

Der er simpelthen så mange fine julegaveæsker på markedet for tiden, og især The Body Shop gør det fantastisk på den front! Hvad enten du mangler en gave til din mor, far, søster, kæreste eller en god veninde, så har The Body Shop altså svaret. Jeg er især ret vild med deres Wonder Cube (som jeg desværre ikke kan finde på hjemmesiden). Den indeholder den bedste blanding af små travelsize produkter, helt perfekt til skønhedsjunkien.

bodyshopchristmas_02

Hvis en af dine kære godt kunne trænge til lidt spa fornemmelser, vil jeg klart anbefale det her Spa Of The World Firming Body Collection med bodyscrub og creme <3

bodyshopchristmas_03

Jeg er altså også ret begejstret for deres Kings and Gentlemen’s Maca Root Grooming Kit, som jeg er ret sikker på, at min søde lillebror skal have til jul. Sættet indeholder en Face Protector, Eye Serum og en Face Wash og hvem vil ikke starte det nye år med en lækker hudplejerutine?

Jeg er enormt imponeret over, hvor mange julegave idéer The Body Shop har i deres sortiment i år, så hop endelig ind på deres hjemmeside lige HER og tag et kig, hvis I mangler lidt julegaver endnu. The Body Shop har nemlig deres værdier i orden og deres produkter ligger altid til en fair og overkommelig pris <3

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYX Professional Makeup Mattes vs Metals Vault