Hyggeligt juleevent og beauty lækkerier 🌲✨

Hårdetox med Davines

Sponsoreret af Davines

davinesdetox_01_ny

Det er altså ikke kun vores krop og hud som har brug for en detox en gang imellem, håret skal altså også have en tur! Davines’ har lanceret en serie, Detoxifying, som har til formål at genopbygge hår og hovedbund, som kan være påvirket af miljømæssige urenheder. Produkterne indeholder faktisk også artiskok phytoceutical, som er en anti-oxidant og har en antibakteriel virkning på hovedbunden.

Hvis I ofte følger med herinde, så ved I måske, at jeg knuselsker Davines og alle deres produkter. De er nemlig fri for parabener, men stadig enormt effektive.

davinesdetox_02_ny

Detoxifying består af tre produkter: Detoxifying Superactive Serum, Detoxifying Scrub Shampoo og Detoxifying Mud x 6. Jeg har været så heldig at teste både shampoo og den rensende ler.

De rensende lermasker har til formål at modarbejde hovedbundsproblemer. Produktet er faktisk baseret på en speciel type ler fra Italien, som arbejder absorberende. De sikrer en effektiv afrensning af håret og hovedbund, så den bliver helt fri for snavs, støv og overskydende fedt. Man fordeler faktisk bare posens indhold i hår og hovedbund og lader dem virke i cirka 15 minutter og skylder derefter håret grundigt!

Derefter bruger jeg scrub shampooen. Den er enormt forfriskende og har til formål at fugte og pleje håret og selvfølgelig dybderense hovedbunden. Produktet indeholder nogle små mikrokapsler med Jojoba og Silica, som er kendt for at fugte og pleje håret. Derudover indeholder den andre essentielle olier som: kardemomme, koriander og mint. Jeg bruger den bare som en helt almindelig shampoo og der er ikke rigtigt grænser for hvor ofte man kan bruge den. Personligt bruger jeg den en gang om ugen <3

Jeg er virkelig imponeret over denne her duo og hvad det gør for mit hår. Jeg tror faktisk, at jeg skal have en lille detox-session igen i aften, haha!

Hav en dejlig søndag, de damer <3

Kærligst,
♡Caro

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hyggeligt juleevent og beauty lækkerier 🌲✨