Hårdetox med Davines

PROJEKT FÅ MIN HUD I BALANCE – DEL 2

Sponsoreret af Vita Viva

greendetox_01_ny

Hvis ikke I har læst mit tidligere indlæg om at få min hud tilbage i balance, kan I læse det lige HER. Det er jo ikke kun udenpå at man kan gøre en forskel for sin hud, der skal altså også noget til indefra. Nedenfor kan I læse lidt om hvad jeg bl.a. indtager for at få en sund hud <3

KOSTTILSKUD

Jeg er en ægte vitaminjunkie og især Green Detox fra Vita Viva er blevet en klar favorit, og jeg kan virkelig se en forskel på min hud efter jeg er begyndt at tage dem hver dag. Green Detox indeholder æblecidereddike, som bidrager til: immunforsvaret, reducerer bumser og hudorme (primært derfor jeg tager dem), styrker hjertemusklen, sænker blodtrykket og kolesteroltallet, samt bremser for udviklingen af åreforkalkning. Udover æblecidereddike indeholder kapslerne også bl.a. spirulina, lecithin og søgræs.

Æblecidereddike er også med til at stimulere fordøjelsen og forbrændingen, så hvis man er i gang med et vægttab er de også ret gode! Fun fact, så viser undersøgelser, at et dagligt indtag af eddikesyre kan føre til vægttab, da eddikesyren modvirker ophobning af kropsfedt! Æblecidereddike indeholder både probiotiskebakterier og prebiotiske bakterier.

Jeg har i hvert fald set en betydelig forskel på min hud efter jeg er begyndt at indtage kapslerne. Jeg kan generelt virkelig godt anbefale Vita Viva, de laver fantastiske kosttilskud!

BEAUTY SUPERFOODS 

Superfood powders er virkelig også noget jeg elsker at nørde med, og mit yndlings brand hands down er Alchemy Organic Super Blends. Deres Beauty Elixir er med til at fremme den naturlige produktion af Collagen i huden. Elixiren er sammensat af nogle af de superbær, som er bevist at være mest rige på antioxidanter. Antioxidanter er kendt for deres evne til at beskytte huden fra de skadelige frie radikaler. I denne blanding er der goji, acai og Camu Camu, der alle er rige på naturligt C-vitamin. Baobab, Pea Protein og wheatgrass er med til at beskytte kroppen og får hud, hår og negle tilbage i balance. Jeg blander elixiren i min morgensmoothie hver morgen og man kan virkelig ikke smage det!

HØRFRØ

Jeg døjer med en tør hud og derfor er jeg blevet afhængig af hørfrø! I hørfrø er der ret store mængder af omega-3 og omega-6 fedtsyrer. Dog har jeg ladet mig fortælle, at man ikke får den fulde effekt hvis ikke hørfrøene knuses, så jeg smider en spiseske hørfrø i min morgensmoothie hver morgen også. Perfekt til en glødende hud.

CITRONVAND

I kender sikkert varmt citronvand-tricket, men jeg tænkte, at jeg lige ville nævne det alligevel, hvis der nu skulle sidde nogle af jer derude som ikke kendte det. Hver morgen presser jeg en halv citron i et glas med kogende vand og drikker det inden min morgenmad. Citroner er nemlig ret fantastiske for huden, da de har et højt indhold af antioxidanter, som er med til at beskytte huden. Derudover virker de antibakterielle og kan derfor hjælpe på urenheder, prøv det!

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hårdetox med Davines