PROJEKT FÅ MIN HUD I BALANCE - DEL 2

Ny favorit duft: CLEAN Reserve Skin Blend

Sponsoreret af CLEAN

cleanreserve_01_ny

Som nogle af jer måske har regnet ud, er jeg en ægte parfumehoarder, haha! Jeg har efterhånden en ret fin samling, og især CLEANs Reserve Skin Blend er en ny favorit på makeupbordet. Jeg er enormt dårlig til at beskrive dufte, så I får den altså lige fra eksperterne:

CLEAN Reserve Skin Reserve Blend indfanger en hyggelig buket af Vaniljeorkidé og solkyssede Pæoner og skaber en sensation af en komfortabel, varm duft komplimenteret af delikate noter af Orangeblomst og et strejf af sød Kaprifolium. Vores parfumeur var inspireret af følelsen af en varm omfavnelse og en kærligt berøring.

cleanreserve_02_ny

Udover at den virkelig dufter fantastisk, så holder den også rigtig længe på huden, hvilket altid er et kæmpe plus i min bog. Der er altså ikke behov for at touche up i løbet af dagen med denne her bandit.

En super fin julegave til en mor, søster, veninde eller bare til en selv, haha!

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PROJEKT FÅ MIN HUD I BALANCE - DEL 2