Ny favorit duft: CLEAN Reserve Skin Blend

Ren afslapning 🌸✨

Sponsoreret af Molton Brown 

moltonbrown_01_ny

Jeg har næsten lige fået juleferie, hurra! Det har virkelig været tiltrængt, siden jeg ikke har holdt noget der ligner ferie i over et halvt år. Dog er jeg typen, der godt kan lide at være i gang og på farten hele tiden, så at slappe af, kan faktisk godt være lidt af en udfordring. Dog gør jeg mit bedste for at falde lidt ned i disse dage, og især mit nye duftlys fra Molton Brown hjælper mig godt på vej.

Jeg har snakket om deres parfume i Gingerlily serien HER, og nu er duftlyset fra samme serie altså min nye favorit. Lyset dufter af ingefær, fersken og blomster og har derudover også noter af: kardemomme, tuberose, blomme, cedertræ, musk og sandeltræ.

moltonbrown_02_ny

Noget jeg især elsker ved Molton Brown er, at de altid kræser for detaljerne. Lysene er fremstillet i England og kommer i de fineste håndblæste glas (som jeg helt sikkert skal bruge til mine makeuppensler når lyset er helt brændt ned…).

Molton Brown er det perfekte sted at kigge efter jule og værtindegaver. Personligt bliver min bonusmor f.eks. rigtig glad, når jeg møder op med et duftlys eller andet fra mærket. Blot et lille tip, hihi <3 Lyset kan i hvert fald fås lige HER, hvis nogle af jer skulle være interesserede.

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny favorit duft: CLEAN Reserve Skin Blend