Ren afslapning 🌸✨

Get the glow med Maybelline ✨

Sponsoreret af Maybelline

glow_01_ny

Som mange af jer nok har gættet, så er jeg en ægte makeupjunkie, og især highlighters er noget jeg aldrig kan få nok af! De fleste highlighters i min samling ligger dog i den dyre ende, så jeg var ret spændt på at teste overstående fra Maybelline da jeg fik dem med hjem for et par uger siden. Jeg virkelig har hørt meget godt om dem!

glow_02_ny

MAYBELLINE MASTER STROBING STICK

Okay… Denne her er altså VIRKELIG god! Jeg har i mange år elsket Nars’ Multipole Highlighter Stick og Benefits’ Watt’s Up! Highlighter, men denne her performer altså lige så godt, de damer. Jeg er virkelig imponeret over hvor nem den er at arbejde med og hvor pænt den sidder ovenpå huden. Den fås i to forskellige nuancer, “01 Light” og “02 Medium”. På overstående billede har jeg “02 Medium” og det er simpelthen den fineste, varme nuance. Kæmpe, kæmpe fan og så koster den altså under 70 kroner. AMAZING!

MAYBELLINE MASTER STROBING LIQUID

Hvis liquid highlighters er mere jeres ting, så er de her flydende highlighters altså også virkelig gode. Ligesom stick-versionen kommer de her også i to forskellige nuancer, “Liquid Light” og “Liquid Medium”. Som I kan se på nederste billede er de simpelthen så fine begge to, men jeg mixer dem faktisk sammen når jeg bruger dem! Det giver den helt perfekte nuance til min hud, hverken for kold eller for varm. Min hud trænger i øjeblikket til lidt hjælp på glowy skin-fronten, så jeg bruger faktisk highlighteren som en primer i hele ansigtet inden jeg påfører min foundation! Jeg har faktisk lidt svært ved at skippe det step om morgnen nu, haha…

glow_03_ny glow_04_ny

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ren afslapning 🌸✨