Get the glow med Maybelline ✨

Green People Damask Rose Facial Oil 🌹

Sponsoreret af Green People

greenpeoplerose_ny

Hvis I har fulgt med herinde længe, så ved I måske, at jeg ELSKER Green People og deres produkter. Green People runder deres 20-års jubilærum af med en særlig Special Edition Damask Rose serie, og jeg har været så heldig at få lov til at teste deres Facial Oil, helt perfekt til den tørre vinterhud!

Olien indeholder naturlige ingredienser som tidselfrø, søde mandler, jojoba, avokado og hyben, som har til formål at hjælpe huden med teksturen og fasthed så den synes mere jævn og frisk. Derudover sørger olien også for at fugte huden her i de kolde vintermåneder og jeg har virkelig set en forbedring i min hud siden jeg begyndte at bruge den. Jeg bruger olien som det sidste step i min hudplejerutine om aftenen, men hvis man døjer med ekstrem tør hud kan den også sagtens bruges om morgnen som en slags makeupprimer, blot et lille tip.

Olien består af 99% (!!) økologisk indhold og er lavet på udelukkende naturlige veganske ingredienser. Olien er blevet lanceret på greenpeople.dk her i december og kan i det nye år også fås i helsekostbutikker samt på helsemin.dk.

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Get the glow med Maybelline ✨