Green People Damask Rose Facial Oil 🌹

Smukke kinder med L’Oréal

Sponsoreret af L’Oréal

lorealblush_01_ny

Min hud har altså set mere frisk og glødende ud end den gør lige i øjeblikket, hold nu op, hvor er den bare grå og vinterbleg… Dog synes jeg altid det hjælper lidt, hvis man smækker lidt blush på æblekinderne. Lige i øjeblikket er disse True Match blushes fra L’Oréal mine nye favoritter.

lorealblush_03_ny

Efter min mening er de faktisk ret perfekte. De er tilpas pigmenterede og blender enormt fint ind i huden. Dertil har jeg lagt mærke til, at alle farverne holder rigtig godt i løbet af dagen på min hud. Dog er det værd at nævne, at jeg selv døjer med en forholdsvis tør hud, så jeg kan selvfølgelig ikke love, at de vil holde lige så længe på en mere fedtet hud <3

lorealblush_04_ny

Jeg har været så heldig at modtage fem farver og nedenfor kan I læse lidt mere om hvert enkel nuance. Jeg håber, at I kan lide det <3

lorealblush_05_ny

“160 PEACH BLUSH”

Min yndlings nuance når det kommer til blush har altid været de mere ferskenfarvede toner, især i de varme sommermåneder! Denne her får min hud til at se frisk og klar ud, helt sikkert min favorit af de fem.

lorealblush_06_ny

“200 GOLDEN AMBER BLUSH”

Min vinterhud er desværre en anelse for bleg til denne her fine, gyldne sag for tiden, men hvis man har en mørkere hudtone end mig er denne her VIRKELIG smuk!

lorealblush_07_ny

“165 ROSY CHEEKS BLUSH”

Ladies, denne her er virkelig en god dupe for Nars’ “Orgasmn” blush, som jo virkelig er en bloggerfavorit! Så hvis budgettet ikke lige ligger til Nars ville jeg helt sikkert smutte forbi den lokale Matas og swatche denne her.

lorealblush_08_ny

“120 SANDALWOOD PINK BLUSH”

Hvis man leder efter en god all around blush som passer til de fleste looks er denne her altså et virkelig godt bud. Den er hverken for varm eller kølig i tonen, og jeg tror faktisk, at den vil være pæn til de fleste hudtoner.

lorealblush_09_ny

“145 ROSEWOOD BLUSH”

Denne her er også virkelig god som en hverdagsblush, dog lidt varmere og mørkere i tonen end “120 Sandalwood Pink Blush”.

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Green People Damask Rose Facial Oil 🌹