Smukke kinder med L'Oréal

New arm Candy ✨

Sponsoreret af Christina Jewellery

img_8917

Hvis der er noget jeg elsker udover dullegrej er det altså smykker! Jeg har været så heldig at modtage et SÅ fint forgyldt armbånd fra Christina Olsen Jewellery, som jeg tænkte, at jeg lige ville dele med jer!

Jeg er virkelig så glad for det, især når jeg mixer det med mine andre smykker. De to øverste armbånd fik jeg faktisk af min søde kæreste i julegave, hihi!

Jeg kunne godt finde på at forære mig selv endnu et, måske et i sølv? Jeg vil i hvert fald anbefale alle mine fellow smykkejunkies til lige at tage et kig på hendes webshop, simpelthen så mange fine ting <3

Kærligst,
♡Caro

 

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smukke kinder med L'Oréal