New arm Candy ✨

Nye makeuppensler

tromborg, tromborg beauty, tromborg makeup, tromborg pensler, bblogger, bbloggers, skønhedsblog, skønhedsblogger, makeup blog, makeup blogger, caroline overgaard, skønhedsblog

Hvis der er noget som jeg absolut elsker når det kommer til beauty er det nye makeuppensler! Selv er jeg rigtig glad for makeuppensler fra Bobbi Brown, MAC og Real Techniques og da jeg har hørt enormt meget godt om Tromborgs’ tænkte jeg, at jeg måtte give dem et skud!

Jeg har anskaffet mig deres Powder Brush og deres Blush Deluxe. Pudderbørsten har den perfekte størrelse hvis man ligesom jeg helst vil placere pudderen specifikke steder i ansigtet, i stedet for over det hele. Blush børsten er perfekt til både blush og til kontur, jeg glæder mig SÅ meget til at tage dem i brug!

Generelt kunne jeg virkelig godt tænke mig ALT fra Tromborgs sortiment, nøj hvor er det pænt!

Jeg håber, at I har haft en dejlig start på det nye år. Selv sidder jeg midt i min afsluttende eksamensopgave <3

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New arm Candy ✨