Nye makeuppensler

De bedste øjencremer til vintermånederne ❄️

Sponsoreret af MUTI Skincare

eyecreams_01_ny

Øjenomgivelserne har brug for ekstra fugt her i de kolde vintermåneder og lige i øjeblikket er det overstående som jeg er specielt glad for. Nedenfor kan I læse lidt mere om hvert enkel øjencreme. Jeg håber, at I kan lide det <3

RAAW BY TRICE EYE LOVE ROLL IN

Som jeg har beskrevet før her på bloggen er jeg SÅ vild med RAAW by Trice og hendes fine univers. Alt fra indpakning til selve produkterne er bare spot on. Jeg er især blevet rigtig glad for denne her øjenserum med koffein og antioxidanter som har til formål at forebygge hævelser omkring øjnene samt lysne mørke rander. Til de trætte morgner er det i den grad denne her jeg hiver fat i, simpelthen et must i min hudplejerutine!

MUTI ANTI-AGE EYE CREAM

Det er første gang jeg prøver et produkt fra MUTI Skincare og jeg er allerede SÅ begejstret for mærket (jeg laver snarest et mere dybdegående indlæg…). Deres vision er at skabe helt enkelte produkter med optimal effekt. Det kan jeg helt sikkert nikke genkendende til med det her produkt som har en let gel-agtig konsistens med en kølende effekt. Den har derudover til formål at reducere hævelser omkring sarte øjne, altså perfekt til en sensitiv hud! Produktet indeholder hyaluronsyre, som stimulerer hudens eget reparationssystem og hjælper med at binde fugten i huden på sigt. Øjencremen indeholder også ingredienser som avocadoolie som i den grad er med til at holde mine øjenomgivelser velfugtet i løbet af dagen.

MARIO BADESCU GLYCOLIC EYE CREAM

 Som mange af jer nok har gættet, er jeg en kæmpe Mario Badescu fan! Jeg elsker hvert et produkt jeg prøver fra dem og denne her øjencreme er helt sikkert også en af mine favoritter (jeg har næsten brugt min helt op, snøft!). Produktet er baseret på antioxidanter, vitamin E og en blanding af nærende olier som fugter øjenområdet SÅ godt. Den er rigtig god til en moden hud, som har tendens til rynker og solskader, men den fungerer fantastisk på mig selvom jeg kun er 23 år. Jeg er især glad for denne her sag da den sidder enormt pæn under min concealer.

KARMAMEJU COUTURE AGE-DEFENCE EYE CREAM 01

Denne øjencreme er et af Karmamejus nyeste skud på stammen og den er HELT sikkert et kig værd. Den har til formål at mindske fine linjer, mørke rander og hævede øjenomgivelser. Dertil beskytter den også huden mod skadelige miljøpåvirkninger, kæmpe win! Ligesom Mario Badescus version sidder denne her super fin under makeuppen. Personligt elsker jeg Karmamejus produkter og tror helt sikkert at alle hudtyper vil elske denne her!

MADARA SMART ANTIOXIDANT ANTI-FATIQUE EYE RESCUE CREAM

Ja, den har et langt navn, men selve produktet er ret fab! Jeg har tidligere været ret begejstret for Madaras produkter, lige nu kunne jeg rigtig godt tænke mig at prøve deres SOS Hydra Serum, den ser virkelig lækker ud! Denne her øjencreme fugter og lysner øjenomgivelserne. Denne her er velegnet til alle hudtyper, er glutenfri, ikke testet på dyr samt vegansk. Så et super godt bud hvis man forventer det af sin hudpleje <3

Kærligst,
♡Caro

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye makeuppensler