De bedste øjencremer til vintermånederne ❄️

My Armani To Go – The Cushion Couture ❣️

Sponsoreret af Armani Beauty

amarni_01_ny

Hvis I følger med på min InstaStory (@carolineovergaard), så har I måske lagt mærke til, at jeg i går fik en meget fin pakke ind af døren i går – nemlig fra Armani Beauty (!!). Jeg har aldrig prøvet makeup fra mærket før, så jeg var simpelthen SÅ begejstret for at teste denne her sag, at jeg allerede har mine tanker klar til jer. Jeg håber, at I kan lide det <3

amarni_02_ny

… And let me tell you, this is good stuff! Det er vitterligt en af de BEDSTE baseprodukter jeg har prøvet i lang tid. Produktet er inspireret af Giorgio Armanis couture tasker og er simpelthen den smukkeste indpakning jeg længe har set, er I enige?

Produktet har en rigtig god dækkeevne, men uden at se ‘kaget’ ud på huden, som Armani selv siger, er det den perfekte balance mellem en tilpasset, opbyggelig dækkeevne og en let, “usminket” fornemmelse – SPOT ON.

Faktisk er produktet lidt en blanding af et makeupprodukt og et hudplejeprodukt da det har en vand-i-olie emulsion og glatter fine linjer, mindsker synlige fejl og plejer huden på længere sigt, så den bliver sundere dag for dag (det må jeg lige teste!). Produktet indeholder desuden ekstrakt af litchifrugt, glycerin og hyaluronsyre og smelter fuldstændig ind i huden og tilføjer den næring og fugt. Derudover er der SPF 23-filter i, win.

Jeg er især vild med denne her bandit fordi den simpelthen bliver pænere og pænere på huden i løbet af dagen. Jeg oplevede slet ikke at jeg skulle touche up i løbet af dagen faktisk. Nu er jeg blevet helt vild med Armani og må simpelthen prøve flere af deres ting i fremtiden. Så I må endelig sige til, hvis I ligger inde med nogle fab produkter fra dem som bare må testes <3

Produktet er limited edition og lanceres den 19. januar i nuancerne nr. 2 og nr. 3. Vejl. pris er 525 kr. Go get it, ladies!

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De bedste øjencremer til vintermånederne ❄️