My Armani To Go - The Cushion Couture ❣️

The Night Before… 🙆🏼‍♀️✨💓

Sponsoreret af MUTI Skincare

Hvis I spørger mig er søndage til for ansigtsmasker, selvforkælelse og te i massevis. Det er i hvert fald sådan til står til hos mig i dag. Jeg skal til min afsluttende eksamen imorgen på min nuværende uddannelse, inden jeg starter på min PBA i Digital Konceptudvikling i slutningen af måneden. Til at dulme nerverne bruger jeg bl.a. disse skin heroes.

Det er første gang at jeg bruger serummet fra MUTI Skincare og den er altså virkelig god! Produktet indeholder hyaluronsyre som øger hudens fugtindhold og elasticitet. Min hud har i den grad behov for noget seriøs glow, så hvis du sidder i samme situation ville jeg helt sikkert give denne her et skud. Som jeg skrev i et af mine tidligere indlæg på ugen vil jeg lave et mere dybdegående indlæg om MUTI her snart – så stay tuned!

Det er ikke ægte spa-søndag uden en sheetmask, og selvfølgelig har jeg valgt en fra et af yndlingsmærkerne, Magic Stripes. Efter min mening laver Magic Stripes de bedste sheetmasks på markedet til enhver bekymring. I dag bruger jeg deres Hyaluronic Intensive Treatment Mask som ligesom serummet har til formål at fugte, opstramme samt berolige huden – helt perfekt i vintermånederne. Jeg må simpelthen skaffe mig flere af de her… For at min hud virkelig skal optage produktet bruger jeg min trofaste Crystal Roller fra Intuitions.

Læberne skal jo også have en tur, og til det formål har jeg fået en ny favorit fra Lanolips. Det her er basically en lip treatment, som er perfekt til at fugte vintertørre læber.

En god nattesøvn er vidst også på sin plads i dag, så jeg har hivet et par klassikere frem fra This Works, nemlig deres Deep Sleep Pillow Spray og deres Sleep Balm. Så krydser vi lige fingre for, at jeg er frisk og veludhvilet imorgen tidlig, haha!

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Armani To Go - The Cushion Couture ❣️