The Night Before... 🙆🏼‍♀️✨💓

En god start på dagen ✨🌸

Sponsoreret af Novo Vita

novo vita, novo vita proteinpulver, novo vita hindbær drøm, bblogger, bbloggers, skønhedsblog, livsstilsblog, skønhedsblogger, makeup blog, caroline overgaard

Godmorgen, de damer <3

I dag har vi lidt sundhed på programmet! Jeg er nemlig blevet ambassadør for Novo Vita, som ligger inde med nogle fantastiske kosttilskud med helt rene ingredienser. Hvis I har læst mit tidligere indlæg HER med deres GreenProtein+, så ved I måske, at jeg absolut elsker at tilføje dem til min morgenmad! I mit foregående indlæg brugte jeg Chocolate Fudge Brownie version, men i øjeblikket er det deres GreenProtein+ Hindbærdrøm som er min absolutte favorit.

GreenProtein+ er 100% plantebaseret og bidrager til at øge og vedligeholde muskelmassen. Derudover indeholder produktet ingen kunstige søde-,farve- eller smagsstoffer, så sejt! Blandingen består af protein fra ærter, boghvede, quinoa og græskarkerner.

Man kan bruge GreenProtein+ på mange måder, men jeg er især vild med at bruge den sammen med min havregrød:

 • 1 dl glutenfri havregryn
 • 2 dl vand
 • frosne økologiske hindbær
 • 1 spiseske GreenProtein+ Hindbærdrøm

Til topping:

 • Frosne hindbær
 • Chiafrø

Man kan jo drysse sin havregrød med lige hvad man har lyst til, tit topper jeg den også op med hakkede mandler, så lækkert!

Det bedste ved GreenProtein+ er, at det virkelig sørger for, at jeg er mæt helt ind til frokosttid. Det her er klart et af mine absolut yndlingsprodukter fra Novo Vita og jeg bliver ved med at anbefale det til veninder og familie, prøv det!

Kærligst,
♡Caro

2 kommentarer

 • Line

  Koger du din havregrød eller er det overnight varianten? Jeg har købt greenprotein+ og vil forsøge mig med det i havregryn, men jeg plejer ikke at opvarme det, så jeg ved ikke hvordan det fungerer med frosne hindbær i 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Night Before... 🙆🏼‍♀️✨💓