En god start på dagen ✨🌸

PROJEKT FÅ MIN HUD TILBAGE I BALANCE – DEL 3

Sponsoreret af Intuitions

nordicsenses_01_ny

Hvis I har læst mine tidligere indlæg HER og HER vedrørende mine hudproblemer, så ved I nok, at jeg det sidste halve års tid har døjet med en del urenheder. Det har været en enorm trist oplevelse for mig (som det sikkert er for alle), især fordi jeg altid har haft pæn hud.

Jeg har dog gjort mit for at den skulle blive smuk igen, og nu hvor jeg kigger mig selv i spejlet kan jeg ærligt sige, vi er der næsten.

Noget der især har sat skub i tingene er mine ansigtsbehandlinger hos Intuitions. Hvis der sidder nogle af jer derude, som også døjer med uren hud, så er Intuitions helt sikkert et besøg værd. Dog er det her værd at nævne, at vi alle har meget forskellig hud og hvad der har virket på mig, virker måske ikke på nogle af jer. Måske er det slet ikke de samme behandlinger som jeg har fået, som passer til jer. Derfor er det meget vigtigt, at man får en som Anne (ejer af klinikken) til at skræddersyge et behandlingsprogram specielt til ens hud, så man får den aller bedste oplevelse.

nordicsenses_02_ny

Men jeg tænkte, at det alligevel kunne være interessant for jer at høre hvad jeg har fået lavet for at få min hud tilbage i balance <3

Hos Anne har jeg fået henholdsvis hendes Cleanse behandling og Renew behandling over flere omgange.

Cleanse er en ansigtsbehandling med dybderens og maske: Afrens, hudanalyse, peeling + damp + håndmassage, dybderens, varm ansigtsmaske + fodmassage (tryk), serum og cremepleje.

Renew er en mini ansigtsbehandling med frugtsyre og opfriskende agurkemaske: Afrens, hudanalyse, frugtsyre + damp + let hovedbundsmassage, agurkemaske m. serum + håndmassage, cremepleje.

Min hud ser efter behandlingsforløbet SÅ meget bedre ud. Jeg har ingen urenheder som er “i udbrud”og jeg sidder faktisk “bare” tilbage med nogle små ar, som helt sikkert også er blevet mindre tydelige med tiden. Anne og jeg har også snakket om at arbejde lidt på de arene i fremtiden og det vil jeg selvfølgelig også dele med jer her på bloggen!

Jeg sidder og skriver det her indlæg med en smule tårer i øjnene, for hvis det ikke havde været for Anne, havde jeg aldrig været så glad for min hud som jeg er i dag. Ikke nok med at hun har fixet mine hudproblemer, så har hun også lært mig, at det er enormt vigtigt at få stresset af og give sig selv en masse kærlighed. Jeg er SÅ taknemlig over at jeg har mødt hende og vil nok aldrig gå til en anden skønhedsklinik i fremtiden. Intuitions er alle pengene værd.

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En god start på dagen ✨🌸