PROJEKT FÅ MIN HUD TILBAGE I BALANCE - DEL 3

Hudpleje, der virkelig virker

Sponsoreret af Kiehl’s

kiehls_01_ny

Jeg har altid været så nysgerrig på Kiehl’s og deres produkter og i slutningen af 2017 var jeg så heldig at modtage nogle produkter fra deres julekollektion, det kan I læse mere om HER og derudover testede jeg også nogle af deres produkter til urenheder se HER og HER. Siden da har jeg tilføjet tre andre produkter fra deres sortiment som jeg VIRKELIG elsker! Jeg vil gå så langt som at sige, at Kiehl’s (sammen med Mario Badescu) er mit favorit hudplejemærke, ever! Nedenfor kan I læse lidt om de forskellige produkter. Jeg håber, at I kan lide det <3

kiehls_02_ny

KIEHL’S MIDNIGHT RECOVERY CLEANSING OIL

Denne her renseolie er det perfekte første step i ens hudplejerutine. Jeg bruger to pump hver aften som jeg smører ind på et tørt ansigt, masserer produktet godt ind i huden i cirka et minuts tid, tilføjer en smule vand til og renser derefter af. Virkelig et lækkert produkt som både renser min hud godt i dybden, men efterlader den velfugtet. En varm anbefaling til alle andre der også døjer med tørhed.

KIEHL’S ULTRA FACIAL TONER

Det her er hands down den bedste toner jeg i mit liv har brugt! Den har til formål at fjerne det overskydende snavs fra huden, men uden at fjerne hudens naturlige olier. Den er enormt mild og kan anvendes af alle hudtyper. Den er også alkoholfri, win!

KIEHL’S ULTRA FACIAL CREAM

Hvis nogle af jer er på jagt efter en helt alminde fugtighedscreme til alle hudtyper, så er denne her helt sikkert et kig værd. Cremen er perfekt til det her kolde januarvejr, da den er specielt lavet til lige netop koldt vintervejr. Selvom den er meget fugtgivende efterlader den på ingen måde min hud tilstoppet. Dertil sidder makeup rigtig fint ovenpå den. Fantastisk produkt!

Kæmpe stor anbefaling herfra! Lige pt. sidder jeg og savler over nogle af deres produkter på Magasins hjemmeside – nøj hvor er der meget jeg gerne vil teste, haha!

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PROJEKT FÅ MIN HUD TILBAGE I BALANCE - DEL 3