Hudpleje, der virkelig virker

FØRSTEHÅNDSINDTRYK: Purely Professional

Sponsoreret af Purely Professional

purely professional, purely professional hårpleje, purely professional hudpleje, bblogger, bbloggers, skønhedsblog, skønhedsblogger, makeup blog, caroline overgaard

Jeg tror faktisk at det er første gang at jeg laver et førstehåndsindtryk her på bloggen! Jeg har længe savlet  over Purely Professional på Instagram og i modemagasinerne og nu har jeg endelig fået fingrene i nogle af deres fine produkter. Derfor tænkte jeg, at det kunne være lidt sjovt at teste alle produkterne på én gang og give jer et lille review over hvad jeg synes om dem. Purely Professional er right up my street hvad angår indhold og indpakning. Pænt med pænt på siger jeg bare!

Mærket specialiserer sig i hud- og hårplejeprodukter. De går ind får at mindske brugen af parfume, farvestoffer, konservering og anden unødvendig kemi, men de går stadig ikke på kompromis med deres produkter.

Jeg har testet alle de produkter som I kan se på overstående billede og har skrevet lidt om dem hver især nedenunder. Jeg håber, at I kan lide det <3

purely_031565

CLEANSING WATER

Jeg er storforbruger af cleansing waters, så da jeg modtog denne her blev jeg selvfølgelig henrykt! Tit minder disse slags produkter meget om hinanden, men jeg vil dog sige, at denne her alligevel skiller sig ud fra andre, da den er enormt fugtgivende og efterlader min hud ren men stadig velfugtet. Produktet indeholder bl.a. agurkeekstrakt som er kendt for at virke fugtgivende. Super fint produkt!

purely_041566

SERUM

Denne her serum har til formål at genopbygge hudens kollagen og elastin. Produktet indeholder bl.a. hyaluronsyre, som er kendt for at binde fugten. Jeg bruger den efter jeg har renset min ansigt og inden min dagcreme. Purely Professional anbefaler, at man venter et par minutter inden man tager sin dag og natcreme på. Det virker rigtig fint for mig og jeg føler allerede at min hud føles mere gennemfugtet end inden jeg begyndte at bruge den. Den minder på mange måder om Hydraluron, som er en ret kendt serum til at binde fugten i huden. Indtil videre er jeg ret vild med denne her serum og vil selvfølgelig skrive et mere dybdegående indlæg om den når jeg har brugt den over en længere periode.

purely_051567

MOISTURE MASK

Hvis der er noget jeg elsker at teste er det ansigtsmasker, der findes simpelthen ikke noget bedre, haha! Denne her fugtmaske tilfører en masse pleje til en tør og træt hud (min, hehe…). Produktet indeholder et aktivt planteekstrakt, Hydrasalinol, som har til formål at hjælpe huden med at regulere sit fugtindhold som fører til at fine linjer og udtørring mindskes. Hydrasalinol har faktisk også en antioxidativ virkning, så processer som pigmentforandringer og nedbrydningen af kollagen og elasten mindskes, ret sejt! Produktet indeholder også andre ingredienser som: Hyaluronsyre, vitamin B3 og B5 som også er kendt for at være enormt effektive fugtboostere!

Masken påføres på en ren hud og skal virke i 5-10 minutter. Man kan både skylde masken af eller man kan anvende den som en overnight-mask. Jeg er ret vild med denne her maske og kan varmt anbefale den hvis man leder efter en ny fugtbooster. 

purely_011563

TREATMENT 1

Nu til lidt hårpleje! Treatment 1 er en leave-in hårkur. Den kan anvendes af alle hårtyper, men er især god til hår der er slidt, langt eller farvet. Produktet indeholder kokosolie, 18 MEA og hvedeprotein, som både fugter og genopbygger hårets naturlige skællag. Super fint produkt som efterlader mit hår enormt blødt, men uden at tynge det.

HAIR REPAIR

Hair Repair 2 er en dybdevirkende hårmaske, som giver intens pleje til både hår og hovedbund. Den har til formål at berolige hovedbunden med avokadoolie og indeholder derudover også kokosolie og peptider, som reparerer hårets overflade. Den kan både bruges til hovedbundsmassage og som en almindelig hårkur. Jeg har kun brugt den ude i længderne, da min hovedbund har en tendens til at blive ret hurtigt fedtet. Hvis man døjer med tør hovedbund tror jeg virkelig, at det her vil være din nye bedste ven! 

purely_021564

OIL 1

Denne olie kan bruges både til hud og hår. F.eks til tørre områder, hovedbunden eller til de tørre spidser. Produktet indeholder ingen silikone og er en helt ren olie af allerbedste kvalitet. Den indeholder bl.a. abrikoskerne, mandel og koldpresset kokos – så bliver det altså ikke bedre! Jeg har brugt den til mine tørre spiser de sidste par dage og det fungerer den virkelig godt til <3

Alt i alt er jeg SUPER imponeret over Purely Professionals. Det er sjælendt, at jeg er vild med så mange produkter fra samme mærke, men de her produkter performer altså virkelig godt og det er jo en endnu større bonus når produkterne er så rene som de er. Kæmpe, kæmpe anbefaling herfra!

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hudpleje, der virkelig virker