FØRSTEHÅNDSINDTRYK: Purely Professional

Nye primers fra L’Oréal

Sponsoreret af L’Oréal

primers_071548

Det er faktisk først nu, at jeg er begyndt at forstå vigtigheden af primers og hvad de kan gøre for ens overordnede look. Derfor kunne jeg ikke få armene ned da jeg så, at L’Oréal nu har lanceret tre af slagsen, til tre forskellige formål. Hvad end man har brug for at skjule synlige porer, rødme eller måske har brug for en matte finish så har L’Oréal altså svaret med deres nye lancering!

primers_081549

billede1

ANTI REDNESS PRIMER

Denne her er fantastisk hvis man døjer med rødme i ansigtet. Med en god dækkende foundation og concealer kan man komme langt, men med en grøn primer som denne, kan man faktisk opnå et helt fejlfrit resultat. Den grønne farve er en kontrastfarve til rød og går derfor ind og neutraliserer rødmen i huden. Som illustrationen ovenover viser er det især kinderne, hagen og næsefløjene man skal fokusere på:)

billede2

MATTIFYING PRIMER

For et par år siden var min hud meget mere fedtet end den er nu, og dengang svor jeg til matterende primers som denne. Denne her er perfekt til at holde din t-zone matte i løbet af dagen, så man ikke skal bekymre sig om skinne de forkerte steder. Udover at holde huden mat giver denne her primer også en meget jævn og glat hudtone, og får derudover også makeuppen til at holde bedre i løbet af dagen. Selvom jeg døjer med en tør hud er jeg faktisk ret vild med denne her til de dage hvor min makeup skal holde rigtig længe.

billede3

PORE REFINING PRIMER

Og nu til min yndlings af de tre! Denne her primer har været en klar favorit hos mig de sidste par måneder. Den er virkelig god til at dække synlige porer på næsen og kinderne især. Primeren efterlader huden med en ensartet hud og er en rigtig god base for foundation. Min hud ser simpelthen så fin ud når jeg bruger denne her – køb den!

De tre Infalliable primers lanceres her i februar og kommer til at ligge til en pris af DKK 99,95 kr.

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FØRSTEHÅNDSINDTRYK: Purely Professional