Nye primers fra L'Oréal

Falling in love with shellac…💅🏼

Sponsoreret af Take A Break Spa

nails_01_ny

nails_03_ny

nails_02_ny

Hvis I har fuldt mig længe herinde, så ved I måske, at jeg er lidt af en DIY kind of girl når det kommer til skønhedsbehandlinger. Jeg har “hjemmespa”-dage et par gange om ugen med masker, neglelak og andet dullegrej fordi jeg synes, at det er super hyggeligt.

Dog er jeg faldet helt pladask for shellac negle, som jeg fik lavet i går eftermiddags hos Take A Break Spa på Vesterbro. Til jer som ikke har hørt om shellac før, så er det basically en professionel lak med højglans som holder i op til 14+ dage. Noget som jeg især synes er fantastisk ved shellac er, at man faktisk aldrig filer ovenpå naturneglen, så neglene bliver ikke svage eller tager skade af at få shellac behandlingerne. Helt perfekt hvis man døjer med svage negle, for så kan shellac faktisk styrke dem <3 Hos Take A Break Spa ser deres priser på shellac således ud:

Shellac hænder eller fødderKr. 295,-

Aftagning af ShellacKr. 150,-

Aftagning af Shellac i forbindelse med en ny behandlingKr. 50,-

Personligt synes jeg, at det er nogle ret fine priser. Dog kan man med fordel benytte sig af elevbehandlinger, som er lidt billigere hvis budgettet alligevel er lidt stramt! Min behandler, Camilla, er CND negleteknikkerelev hos Take A Break Spa og har efter min mening gjort et helt fantastisk stykke arbejde på mine negle. Jeg mener, se dem lige?! Så smukke og glansfulde!

Ikke nok med at Camilla er utrolig perfektionistisk og kan sit håndværk, så har hun også den varmeste personlighed og får en til at føle sig meget velkommen. Det er for mig lige så vigtigt at man føler sig godt tilpas hos den behandler man er hos og her får Camilla i den grad fem stjerner, simpelthen så sød! Jeg vil til hver en tid anbefale Camilla til shellacbehandlinger og er sikker på, at I heller ikke vil blive skuffet.

Take A Break Spa tilbyder en masse forskellige behandlinger, som I kan læse meget mere om HER. Dertil bør I helt sikkert følge klinikken på Instagram HER <3

Dertil har jeg en lille rabatkode til jer, som måske har lyst til at prøve en behandling hos Camilla med 25 %. Rabatkoden er #CAROLINEOVERGAARD indtil slutningen af januar.

Hav en dejlig start på ugen, de damer!

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye primers fra L'Oréal