Falling in love with shellac...💅🏼

Glowy cheeks

Sponsoreret indhold

glowycheeks_01_ny

Lad mig sige det sådan, min hud har set bedre dage. Denne her kolde, januarkulde gør ikke ligefrem underværker for min huds overordnede look, haha! Derfor må man jo snyde lidt hvor man kan! Disse fem blushes er nogle af mine favoritter til at give huden liv og glød. Jeg håber, at I kan lide det <3

glowycheeks_02_ny

Sponsoreret af The Body Shop

THE BODY SHOP HONEY BRONZE HIGHLIGHTING DOME i 02

Denne her fine sag er en creme-to-powder produkt, som holder utrolig længe på huden i løbet af dagen! Jeg varmer produktet op i mine fingerspidser og påfører derefter produkt på kinderne. Jeg bruger den enten alene på kinderne eller ovenpå en anden blush, for at give den lidt ekstra glow! Hvis du er nær en The Body Shop vil jeg klart anbefale at kigge efter denne her! Virkelig fint produkt. Generelt ser hele deres Honey Bronze serie rigtig fin ud synes jeg <3

glowycheeks_03_ny

Sponsoreret af Elizabeth Arden

ELIZABETH ARDEN COOL GLOW CHEEK TINT i “PINK PERFECTION”

Jeg har talt om disse her vandbaserede blushes fra Elizabeth Arden her på bloggen før. Jeg ELSKER de her blushes! De har en geléformel, som giver den fineste glød til kinderne uden at efterlade for meget produkt på huden. Virkelig et fint produkt hvis man ikke er vant til at arbejde med flydende produkter, da det simpelthen blender så fint ind i huden. Derudover er jeg virkelig vild med denne nuance, som passer til stortset alle hudtoner.

glowycheeks_04_ny

Sponsoreret af GOSH

GOSH LUMI DROPS i “02 ROSEGOLD”

Lumi Drops fra GOSH er faktisk flydende hightlighters som har til formål at fremhæve de smukke træk i ansigtet. Jeg er kæmpe fan af deres Lumi Drops og bruger de mere neutrale farver som primer, mixet med mine foundations eller som en almindelig highlighter. Dog bruger jeg farven “02 Rosegold” mere som en blush. Jeg bruger cirka 2-3 dråber på min hånd og bruger derefter en stippling brush fra MAC til at tone produktet ud på kinderne. Virkelig et fint produkt som efterlader min hud med den fineste glow og sunde udtryk. Kæmpe anbefaling herfra!

glowycheeks_05_ny

Sponsoreret af NARS

NARS BLUSH i “ORGASMN”

Hvis man er mere til pudder blushes, men stadig gerne vil have en glowy-effekt, så er det altså denne her kult klassiker fra Nars man skal have fat i. Det er og bliver den smukkeste, peachy blush som giver den fineste finish til kinderne.

glowycheeks_06_ny

MAC LIMITED EDITION BLUSH i “AMBER GLOW”

Det her er et af de ældste makeupprodukter i min samling! Helt ærligt tror jeg, at jeg købte den tilbage da jeg gik i 1.g, haha! Det er SÅ ærgerligt at det er et limited edition produkt, for det er hands down en af de bedste blushes jeg i mit liv har prøvet. Det er svært at forklare, men produktet får simpelthen ens hud til at se så sund og frisk ud. Hvis man kan finde noget lignende hos MAC nu ville jeg klart give det et skud.

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Falling in love with shellac...💅🏼