Glowy cheeks

Åbningsevent af Anabé

Sponsoreret af Brands of Beauty

anabe_01_ny

I går eftermiddags var jeg til det hyggeligste åbningsevent af Anebé, Nordsjællands nicheparfumeri, som ligger på Vedbæksstationsvej. Jeg er selv opvokset i Vedbæk, så det var simpelthen så fint at opleve den smukke butik nær mit barndomshjem.

Anebé er det perfekte univers for alle duftnørder som jeg selv, for parfumeekspert, Rikke Skov, har nemlig samlet over 80 forskellige og eksklusive nicheparfumer på ét sted. Den fine butik bærer præg af dufte med fokus på luksus, duftnoter, nuancer og molekyler, bedre bliver det altså ikke!

anabe_02_ny

Om Anebé og sin passion for dufte fortæller Rikke:

“Nicheparfumer kan noget helt andet end de kommercielle dufte. Hos nicheparfumebrands er der en kærlighed og respekt for ældgamle, forfinede udvindingsmetoder og ingredienser af højeste kvalitet. Det giver nogle dufte, som er noge t langt udover det sædvanelige – og det er vi flere og flere, der falder pladask for. I byer som Paris og London har de nogle af de mest fantastiske nicheparfumerier – og det skal vi naturligvis også have i Danmark!” 

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg drømmer om en karriere i skønhedsbranchen når jeg er færdig med min uddannelse. Rikke Skov er helt klart en af de kvinder i branchen som jeg ser enormt meget op til, så derfor var det lidt stort at møde hende i går!

Rikke har drevet Brands of Beauty i syv år, og gør det fortsat. Hun står for størstedelen af distributionen af nicheparfumer i Danmark og ligger inde med en bred portefølje af mærker: biehl, parfumkunstwerke, Elisire, Etat Libre d’Orange, Juliette has a gun, Liasion de Parfum, Mark Buxton Perfumes, Nasengold, Wackelwasser, Nomenclature, Eight & Bob, Ulrich Lang New York og Verdúu.

anabe_03_ny

Her er et billede af de smukke parfumer fra Élisire. Aldrig har parfumeflakoner været så smukke!

anabe_04_ny anabe_05_ny anabe_06_ny

Som I nok har bemærket, er jeg faldet pladask for MUTI skincare. Der kommer et indlæg om mine favoritprodukter fra mærket i løbet af ugen, så stay tuned!

anabe_07_ny

Hos Anebé finder man også de smukkeste neglelakker fra Nailberry. Jeg har allerede talt om min begejstring for mærket HER <3

anabe_08_ny

På billedet til højre fortæller Rikke om et nyt tanningmærke som netop har ramt butikken. Det glæder jeg mig til at fortælle jer meget mere om når jeg en dag får testet produkterne!

Alt i alt er Anebé i den grad et besøg værd. Mit beautyhjerte banker i hvert fald for dette fine univers med niche, luksus og æstetik. Anebé opnår faktisk også snart en webshop, så dem der måske ikke har mulighed for at tage forbi Vedbæk, stadig kan få en smag af nicheparfumeriet! Jeg glæder mig i hvert fald til at se siden når den er oppe og køre.

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glowy cheeks