Perfect brows at home

3 nye tefavoritter ✨🍵

Sponsoreret af PUKKA

pukka_011561

Jeg blev den 8. januar færdigudannet som Multimediedesigner fra KEA, så vildt! Så nu har jeg faktisk ferie indtil jeg starter på min PBA i Digital Konceptudvikling den 29. januar. Jeg er ikke specielt god til at have ferie, jeg kan nemlig virkelig godt lide at være i gang hele tiden. Det er dog vigtigt at give tid til sig selv, så det har jeg gjort i dag. God te, duftlys og min crystalroller er faktisk mine bedste venner i dag!

pukka_021562

Som nogle af jer måske ved, så er PUKKA mit yndlingsmærke når det kommer til te og jeg har fået tre nye favoritter fra dem: After Dinner, Pepermint & Licorice og Three Fennel. Jeg har dem liggende i den fineste trææske fra PUKKA. Æsken er limited edition, da PUKKA ikke får flere, da den er udsolgt.

After Dinner er helt fantastisk efter aftensmaden. Den har en smag af ristet cikorie og en krydret smag fra kardemomme, anis, fennikelfrø og lakrids. En virkelig god erstatning for kaffe eller desserten om aftenen. Jeg er gået hen og blevet lidt afhængig!

Pepermint & Licorice er den lækreste blanding af lakrids og pebermynteblade. Jeg har især været glad for den på de dage hvor jeg føler mig lidt halvsløj, pepermynten gør virkelig en frisk!

Three Fennel er en virkelig god te hvis man skal helt ned i gear (det er faktisk den jeg drikker lige nu…). Den indeholder kun fennikel og er derfor helt fantastisk hvis man er til den slags te.

Sig endelig til hvis I ligger inde med nogle favoritter fra PUKKA som jeg bare må prøve. Sandsynligheden for at jeg allerede har prøvet dem er stor, men I kan jo prøve, haha!

Kærligst,
♡Caro

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Perfect brows at home