Falling back in love with Origins

GLOSSIER Stretch Concealer ✨

glossier, glossier makeup, glossier beauty, glossier stretch concealer, bblogger, bbloggers, beauty blog, beauty blogger, caroline overgaard, skønhedsblog

Min søde veninde, Monique, var i sidste uge et smut til New York og var forbi Glossiers showroom og købte deres populære Stretch Concealer med hjem til mig. Det er første gang at jeg prøver noget fra Glossier og jeg håber virkelig, at de snart begynder at shippe til Danmark.

Jeg er vild med alt fra deres indpakning til sortiment, det er simpelthen spot on! Concealeren er helt fantastisk hvis man ligesom jeg godt kan være lidt tør ved øjenomgivelserne og søger en naturlig dækning.

Er der nogle af jer der har prøvet Glossier? <3

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Falling back in love with Origins