GLOSSIER Stretch Concealer ✨

NEW BEAUTY FOR SPRING 🌸

Sponsoreret af Sephora

I sidste uge var jeg til event med Sephora for at se alle de nye forårsnyheder som rammer butikkerne. Jeg har så mange lækre produkter at teste til jer, men jeg tænkte, at det alligevel var sjovt for jer at se nogle af produkterne fra eventet. Jeg håber, at I kan lide det <3

new at sephora, sephora news, spring makeup, bblogger, bbloggers, skønhedsblog, skønhedsblogger, makeup blogger, caroline overgaard

BY TERRY

Jeg har aldrig prøvet noget fra By Terry før, men efter at jeg swatchede de forskellige produkter er jeg blevet helt hooked og må simpelthen snart få fingrene i deres produkter! Hvor smukke er de her pudre lige?

sephoraspring_011596

PAPA RECIPE

Jeg er en kæmpe sheetmask hoarder og kan ikke vente med at prøve de her!

sephoraspring_021597

SEPHORA

Sephora lancerer en helt ny foundation med en glødende finish. Jeg har allerede testet denne her og laver snarest et indlæg om den på bloggen. Stay tuned, det her er good stuff!

sephoraspring_031598

SEPHORA

De lancerer også nye læbestifter, so cute!

sephoraspring_051600

NARS

Den smukkeste øjenskyggepalette, nogensinde!

sephoraspring_061601

NARS

Jeg har før i tiden været meget begejstret for Nars’ foundations og jeg glæder mig helt vildt til at teste denne her til jer!

sephoraspring_071602

DR.JART+

Dr.Jart+ var helt sikkert et mærke som jeg blev ret vild med i 2017, så jeg glæder mig helt vildt til at teste det her produkt!

sephoraspring_091604

GUERLAIN

Guerlain laver simpelthen de mest luksuriøse produkter og jeg var især betaget af deres smukke forårskollektion med fokus på shine og pasteller.

sephoraspring_081603

BENEFIT

Hvis I har fuldt med herinde i et stykke tid, så ved I måske, at jeg knuselsker Benefit og deres produkter. Jeg glæder mig især til at prøve deres nye glødgivende primer.

sephoraspring_111606

TOO FACED

Too Faced lancerer den smukkeste glitter, helt perfekt til et glowy summer look.

sephoraspring_121607

TOO FACED

Jeg kan slet ikke få armene ned over deres nye øjenskyggepalette! Jeg har allerede taget den i brug og glæder mig til at fortælle jer mere om den snart.

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLOSSIER Stretch Concealer ✨