NEW BEAUTY FOR SPRING 🌸

Smukke pasteller fra Lancôme

Sponsoreret af Lancôme

lancomespring_01_ny

Fantastiske Lancôme lancerer dette forår en smuk kollektion med inspiration fra kagefadene i det parisiske konditori. I sortimentet finder man delikate nuancer, cremede og luftige konsistenser, pastelfarver og fine forårsfornemmelser.

lancome, lancome beauty, lancome makeup, lancome spring, lancome spring collection, lancome spring 2018, bblogger, bbloggers, skønhedsblog, skønhedsblogger, makeup blog, caroline overgaard

LE VERNIS

Lancôme lancerer i kollektionen en enormt smuk pastel pink samt denne glitterende topcoat. Den er både smuk alene eller ovenpå andre lakker. Jeg kan simpelthen ikke vente med at få den på!

SOURCIL STYLER

Jeg må nok indrømme, at det her ikke er et produkt som jeg kommer til at bruge til hverdag, men ret sejt er det altså alligevel! Det er basically en tint til brynene for det ultimative forårslook. Jeg kunne godt finde på at lave et komplet forårslook med produkterne, så I må altså endelig sige til, hvis det har interesse <3

EYE SUGAR PALETTE

Og nu til the star of the show, øjenskyggepaletten! Paletten indeholder ti pasteller og klare farver som kan mixes på kryds og tværs: Fem med perlemor, to med ekstra glitter og tre dybe, intense og matte farver. Jeg har altid været ret begejstret for kvaliteten af Lancômes øjenskygger og de her er ingen undtagelse. Så hvis man er er vild med farvede øjenskyggelooks er denne her palette helt sikkert et kig værd.

lancomespring_03_ny

JELLY FLOWER LIP TINT 

Denne her lip tint må være noget af det pæneste jeg længe har set! Det er en ny form for lipgloss med små rosenblade i. Den kan både bruges på hele læben eller bare som topping midt på munden over andre læbeprodukter. Denne her skal helt sikkert bo i min taske hele foråret igennem!

MACAROON BLUSH & BLENDER 

Lancôme har nu deres helt egne macaroons i deres kollektion, haha! Det her er en cremeblush samt matchende blender. Man bruger blenderen til at påføre produktet på kinderne, og det giver simpelthen den fineste finish til kinderne. Derudover er det jo også bare den fineste forårsfarve!

Kollektionen fås eksklusivt i Magasin fra slutningen af januar – go get it, ladies!

Kærligst,

♡Caro

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW BEAUTY FOR SPRING 🌸