De perfekte produkter til vinterkulden ❄️

Hvorfor er mælkesyrebakterier så vigtige?

Sponsoreret af Solaray

maelkesyre_011628

Mælkesyrebakterier er virkelig gode til at bevare og vedligeholde en sund tarmflora. Jeg har i lidt over et år taget disse kosttilskud fra Solaray, og de har helt sikkert gjort en kæmpe forskel på mine maveproblemer. For lige at slå fast hvad mælkesyrebakterier egentlig er, fandt jeg en meget brugbar forklaring på helsebixen.dk:

“Mælkesyrebakterier er forskellige bakterier der alle omdanner lactose (mælkesukker) til mælkesyre. Processen kaldes en fermentering eller en mælkesyregæring. Fermentering er en gæring hvor især mikroorganismerne frigøre energi fra sukkerarter. Denne energi bruger mælkesyrebakterierne så til at vokse sig større. Faktisk kan en mælkesyrebakterie dele sig op for derefter at vokse videre som to individuelle bakterier. Hvis bakterien har de optimale forhold vil den dele sig med cirka 20 minutters mellemrum.

Mælkesyrebakterierne lever i en konstant kamp mod “de dårlige” bakterier. Begge bakterier vil gerne sætte sig fast på tarmvæggen og derved formere sig. Hvis “de dårlige” bakterier vinder, vil det kunne medføre at der kommer en vækst af sygdomsfremmende mikroorganismer. Mælkesyrebakterierne er bl.a. med til at stimulere vores immunsystem, hjælper til optagelsen af vitaminerne og bidrager til opbygningen af slimhinden i tarmen.”

maelkesyre_021629

Jeg tager én kapsel hver eneste morgen for at holde min tarm sund og rask. Dertil har de også haft en enorm god effekt på min hud da jeg for et par måneder siden døjede med uren hud. Kæmpe anbefaling herfra!

ANDRE KOSTTILSKUD FRA SOLARAY SOM JEG TAGER

solaray_021642

SPEKTROVEG MULTI-VITA-MIN

Jeg har allerede skrevet et indlæg om Solarays multivitamin HER. Det er by far min yndlings multivitamin og af mange grunde! SpektroVeg er et virkelig godt tilskud hvis man lever som vegetar eller veganer. På en vegansk eller vegetarisk kost er det især vigtigt at få de rette tilskud (B12) og de her kapsler er faktisk specielt tilpasset til netop det. Jeg tager 1-2 kapsler dagligt i forbindelse med et måltid.

solaray_031643

ROSENROD

Hvis nogle af jer døjer med mangel på energi her i de kolde vintermåneder så er Rosenrod et fantastisk kosttilskud at tilføje til ens rutine.

Rosenrod har til formål at øge vores mentale udholdenhed, fysiske ydeevne og give os mere energi. Det kan også hjælpe på træthed i hverdagen. Jeg har taget Rosenrod i lang tid efterhånden og kan i den grad mærke en forskel på min krop når jeg tager dem og når jeg ikke tager dem. Jeg har også lavet et seperat indlæg om Rosenrod lige HER.

solaray_011641

SOLARAY ALL-ENERGY

All Energy er et kosttilskud med fire energigivende urter: Rosenrod, Russisk rod, Scisandra og Astragel, samt L-carnitin, vitaminer og mineraler. Ligesom Rosenrod er de her helt fantastiske til at give kroppen et energiboost. Jeg tager dem tit om eftermiddagen når energiniveauet er lidt lavt eller inden jeg skal træne. Helt fantastisk produkt!

Er der nogle kosttilskud, som I bare ikke kan undvære?

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De perfekte produkter til vinterkulden ❄️