Hvorfor er mælkesyrebakterier så vigtige?

Nye hårtrends med L’Oréal

Sponsoreret af L’Oréal

lorealevent_01_ny

Hvis I følger mig på Instagram (@carolineovergaard) så har I måske set, at jeg i onsdags var til event med L’Oréal hair. Det var simpelthen det sejeste og mest inspirerende arrangement jeg længe har været til og jeg glæder mig bare så meget til at fortælle jer mere om de spændende nyheder <3

lorealevent_02_ny

Som I måske kan se på det øverste billede, så har jeg fået mig nogle smækre rosegold spidser! Jeg blev nemlig introduceret til L’Oréals Colorista serie. Jeg er nok nødt til at indrømme, at jeg på ingen måde så mig selv som en af de der seje cool cat-typer som kan rocke farvet hår, men helt ærligt, så er det meget mere wearable end man lige går og tror! I Colorista-serien finder man forskellige farver og forskellige produkter i forhold til hvor længe man vil have farven i. Jeg blev enormt begejstret for 1 Day Spray som jeg selv brugte i pink og deres nye farve som er den smukkeste rosegold med glitter (!!). Sprayen er virkelig nem at fordele rundt i håret og forsvinder fuldstændig igen når man vasker håret – så ingen grund til panik, haha;) Jeg er blevet helt hooked på de her sprays og skal så meget i gang med at eksperimentere mere med farvede spidser, det er jo MEGA flot!

Jeg fik også et par tips til hvordan man får krøller til at holde i fint skandinavisk hår som mit. Deres Stylista The Blowdry Hair Styling Cream, Stylista The Beach Wave Mist og Stylista The Big Hair Spray blev brugt på mit hår og er helt sikkert et kig værd næste gang i rammer den lokale Matas! Jeg er især begejstret for deres Beach mist, som på ingen måde får håret til at føles stift eller klistret.

lorealevent_03_ny

L’Oréal har også lige lanceret en helt ny hårserie, nemlig Elvital Dream Lenght. Serien består af en shampoo, balsam, hårkur og hårcreme. Denne her serie har til formål at beskytte langt hår med slidte spidser. Jeg savner enormt meget mine lange lokker og prøver ihærdigt at få det tilbage igen, derfor er det lige nu disse produkter som står i brusekabinen herhjemme og skal hjælpe mig med at vedligeholde langt hår. Produkterne indeholder bl.a. Castor olie, som er en fed olie der både plejer og beskytter håret. Faktisk plejer jeg selv at bruge Castor olie til mine tørre fødder og hænder inden jeg går i seng om aftenen!

Jeg kan indtil videre kun finde hårcremen inde på Matas hjemmeside, men jeg er sikker på, at de andre produkter snart bliver lagt op.  Jeg har naturligvis allerede testet serien og er virkelig imponeret over hvor lækkert og blødt mit hår føles! Jeg har altid været kæmpe fan af L’Oréals hårprodukter, så de her skal jeg helt sikkert have fat i igen når jeg løber tør. Igen er L’Oréal et bevis på, at man altså ikke behøver at bruge alverdens penge på skønhedsprodukter – de her holder altså!

lorealevent_05_ny

lorealevent_04_ny

Jeg kunne jo ikke lade være med lige at tage et par billeder af L’Oréals makeupprodukter, haha! I ved jo efterhånden godt, at jeg knuselsker deres makeupprodukter og at det er mit absolut yndlings budgetvenlige mærke. Hvis ikke I har prøvet deres True Match foundation, blushes samt concealer går I virkelig glip af noget;)

Jeg håber, at det var interessant for jer at se et lille indblik i eventet og at I selv har mod på at farve jeres lokker i seje farver. Jeg er altid meget taknemlig over at blive inviteret til sådanne arrangementer som dette og det kan jeg kun takke jer der læser med for. Så tak for jer, det betyder alverden <3

Kærligst,
♡Caro

2 kommentarer

 • Jeg er såååå vild med farven til dig 🙂 Det klæder dig virkelig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caro

   Åh tak skønne dig!
   Jeg skal helt sikkert også lege mere med det til foråret :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor er mælkesyrebakterier så vigtige?