NYHEDER FRA NUDESTIX

Testing: Makeup fra Nude by Nature 🌿

Sponsoreret Nude by Nature

nudebyn_011631

Jeg har længe været nysgerrig efter at teste Nude by Nature. Deres produkter ser simpelthen så fine ud og jeg er dertil ret imponeret over at de benytter sig af naturlige formler til deres produkter. Jeg har været så heldig at teste den smukke øjenskyggepalette samt deres pudderfoundation.

nudebyn_031633

NUDE BY NATURE NATURAL WONDERS EYE PALETTE

Nogle af jer har måske set at jeg har postet paletten på min Instagramprofil (@carolineovergaard). Det er basically den eneste øjenskyggepalette jeg har brugt siden midt december og jeg knuselsker den virkelig! Paletten indeholder ti meget pigmentrige øjenskygger. Jeg er vild med de forskellige nuancer, som giver en mulighed for at kreere et simpelt hverdagslook eller et mere vildt look med de smukke blå nuancer. Jeg havde lidt en fordom om, at skyggerne ville være svære at arbejde med, men de er SÅ bløde, nemme at blende og toner så fint med hinanden! Jeg har især benyttet mig af de fine shimmery champagnefarver, som er helt perfekt til hverdag. Jeg er virkelig begejstret for de her skygger, så hvis man går meget op i, at ens skønhedsprodukter skal være rene og uden parabener er denne her helt sikkert et kig værd.

nudebyn_021632

NUDE BY NATURE RADIANT LOOSE POWDER FOUNDATION

Jeg har faktisk ikke prøvet særlig mange mineralfoundations, så jeg var enormt spændt på at teste denne her! Produktet føles virkelig let på huden, men giver alligevel en fin medium dækning. Jeg er især vild med, at den er ‘radiant’ som tilføjer liv og glød til huden. Den kan bruges af alle hudtyper, men jeg synes især at den fungerer godt til en normal til tør hud som min. Denne her har helt sikkert også været en favorit de sidste par måneder <3

Nude by Nature har simpelthen så mange fine produkter i deres sortiment, selv er jeg lidt lun på deres makeuppensler. Er der nogle af jer der har erfaringer med dem?

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYHEDER FRA NUDESTIX