Testing: Makeup fra Nude by Nature 🌿

Lancôme Teint Idole Ultra Wear Custom Glow Drops

Sponsoreret af Lancôme

lancomeglow_021654

I dag har jeg altså en ret spændende nyhed fra Lancôme på programmet! De har nemlig lanceret fire flydende highlightere, nemlig Custom Glow Drops. Disse highlighters har et højt indhold af perlemorspigmenter, der smelter sammen med en hver foundation (eller alene) og gør det muligt at opnå præcis den glød og udstråling som man ønsker!

lancome_05

Der er flere måder at bruge Custom Glow Drops på. Man kan mikse et par dråber i ens foundation, bruge dem som primerbase, øjenskygge, bronzer eller highlighter forskellige steder i ansigtet. Jeg har testet alle fire på forskellige måder i ansigtet og jeg knuselsker hver og en! Nedenfor kan I se de enkelte nuancer tættere på. Jeg håber, at I kan lide det <3

lancomeglow_051657

“Champagne Glow” fremhæver hudens udstråling med en sprudlende frisk perlemorsnuance. Jeg har brugt den som primer over hele ansigtet for et glødende look. Den fungerer enormt godt som primer under min foundation og giver et super fint lys til huden. Den skal helt sikkert være en del af min foundationrutine fremover!

lancomeglow_061658

“Rose Glow” er perfekt til at markere ansigtets konturer blidt. Den er også helt perfekt til at fremhæve ansigtets træk, hvis man har en mørkere hudtone. Selv har jeg faktisk brugt produktet som en øjenskygge for at lysne øjenomgivelserne op.

lancomeglow_071659

“Golden Glow” giver en flot, solkysset hud. Jeg har brugt den som highlighter over kindbenene og under brynbenet.

lancomeglow_081660

“Bronze Glow” skulpterer let og præcist ansigtets konturer, markerer de bedste træk på medium til lyse hudtoner og skaber en countouring-effekt. Hvis man har en mørkere hud kan man med fordel mikse et par dråber sammen med ens foundation for at fremme hudens naturlige udstråling. Jeg har brugt den som en flydende bronzer rundt omkring i ansigtet og det fungerer den virkelig godt til! Helt sikkert et must her i de kolde måneder hvor huden har tendens til at se lidt grå og trist ud.

lancomeglow_011653

 Det er desværre lidt svært at se effekten af produkterne på billedet, men jeg kan love jer for, at min hud var frisk og glødende resten af dagen! Produkterne er enormt lette at styre og blender utrolig pænt ind i huden. Jeg er virkelig imponeret og er sikker på, at alle andre glow-lovers også vil elske de her!

Hvis man vil have fingrene i Custom Glow Drops skal man være hurtig, det er nemlig limited editions og fås i Magasin, Salling, Illum og Boozt – go get them, ladies!

Kærligst,
♡Caro

2 kommentarer

 • Ej, hvor er de bare smukke. Jeg har selv de highlighter drops fra Iconic London, som er super intense.. så står ikke lige og magler dem her fra Lacôme, men hvor er de bare pokkers fine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caro

   Hej søde du!

   Åh, den lyder også lækkert og kender det alt for godt når man i forvejen har meget dullegrej, haha!
   Men ja, du skal helt sikkert lige kigge på dem hvis du er forbi Magasin en dag:)

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Testing: Makeup fra Nude by Nature 🌿