Lancôme Teint Idole Ultra Wear Custom Glow Drops

Golden hair with Davines ✨

Sponsoreret af Davines

img_9149

Jeg ved godt, at jeg viser enormt meget hårpleje fra Davines her på bloggen, men når man finder et brand som virkelig virker for en, så bliver man altså der. Jeg har vidst et længerevarende kærlighedsforhold med Davines og deres produkter, haha! I denne omgang skal vi snakke om nogle ret seje produkter hvis I spørger mig.

Davines ligger nemlig inde med en shampoo og conditioner som har til formål at rense håret og intensivisere farven i naturligt og farvet hår. Jeg fik en smule lyse striber lavet tilbage i juni måned, så jeg var nysgerrig for at se, om produkterne ville gøre en forskel i længderne. Produkterne er specielt egnet til gylden- og honningblonde nuancer og holder 2-3 hårvaske.

Dertil indeholder produkterne mælkeproteiner, vitaminer og udtræk fra oliven som rengør, plejer og fugter håret. Derudover er der som sædvanligt ikke sulfater, parabener eller silikone i produkterne – win!

davines_011534

…Virker produkterne så? Det synes jeg bestemt! Som I kan se på det øverste billede ser mine spidser gyldne og lyse ud. Det er de selvfølgelig også uden anvendelse af produkterne, men jeg synes klart at jeg får et mere intens resultat når jeg bruger produkterne. Jeg er begyndt at bruge dem en gang hver anden uge, så er frisøren heller ikke så tiltrængt, haha!

Produkterne kan fås HER og HER og laves også til brunetter <3

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lancôme Teint Idole Ultra Wear Custom Glow Drops