Golden hair with Davines ✨

Månedens favoritter – Januar 2018

januarfavoritter_01_ny

Jeg har besluttet, at 2018 skal være året hvor månedens favoritter skal tilbage på bloggen! Jeg tænkte nemlig, at det både er interessant for jer at se hvilke produkter jeg har elsket at bruge måneden ud, men også lidt sjovt for mig selv! Jeg håber, at I kan lide det <3

Sponsoreret af M2 Beauté

M2 BEAUTE ULTRA PURE SOLUTIONS HYALURON & COLLAGEN FACIAL NANO SPRAY

Jeg er de sidste par måneder blevet enormt glad for M2 beautés face mists. Efter min mening laver de (sammen med Mario Badescu) de bedste på markedet! Ingredienserne er virkelig gode og så er misten bare den bedste jeg har prøvet, og det er altså vigtigt, haha! Denne her er en lille taskestørrelse som er perfekt hvis huden mangler lidt fugt på farten.

Sponsoreret af RevitaLash

REVITALASH LASH SERUM

Jeg har altid været ret tilfredse med mine øjenvipper. De er tilpas mørke, lange og naturlig bukkede, men jeg var lidt nysgerrig på at se, hvad en øjenserum kunne gøre for mine vipper. Jeg har de sidste par måneder brugt RevitaLash hver aften og hold nu op hvor har det gjort underværker for mine øjenvipper! Serummen har til formål at pleje ens vipper og gøre dem længere og mere fyldige. Serummen består af aktive ingredienser, som stimulerer og nærer vipperne. Jeg påfører serummen hver aften på rene vipper efter jeg har renset min makeup af. Serummen skal påføres over den øverste vippekant, ligesom man gør med en flydende eyeliner. Der findes rigtig mange af de her serummer på markedet, nogle er dyre og andre er mere budgetvenlige. ReviLash ligger til en pris af DKK 599, som jeg synes er sådan en fin pris for et produkt der virkelig virker. KÆMPE anbefaling herfra!

Sponsoreret af Lancôme

LANCOME MATTE SHAKER “BEIGE VINTAGE”

Jeg har længe elsket Lancômes matte shakers og især farven “Beige Vintage” har været fast inventar i min taske den sidste måned. Det er den perfekte hverdagspink som sidder enormt fint på læberne, især af et matte produkt at være!

Sponsoreret af Eyeko

EYEKO BLACK MAGIC MASCARA

Det er længe siden at jeg har været begejstret for en mascara, men det har jeg i den grad været her i januar. Eyeko er et virkelig godt mærke når vi snakker mascara og andre øjenprodukter. Jeg har især været begejstret for deres liquid liners tidligere. Denne her mascara er perfekt hvis man elsker lange, fyldige vipper med masser af volumen! Jeg skal i hvert fald have fat i den igen når jeg løber tør.

Sponsoreret af Youth to the people

YOUTH TO THE PEOPLE AGE PREVENTION SUPERFOOD CLEANSER 

Jeg har siden midt december brugt denne her cleanser udafbrudt! Den er SÅ god. Youth to the people er et ret sejt brand, som næsten lige har ramt den danske Sephora. Cleanseren indeholder et hav af fantastiske ingredienser, er 100% vegan, 100 % genbrugs emballage og efterlader huden frisk og gennemfugtet. Jeg har allerede en back-up af det her produkt, jeg skal simpelthen ikke være foruden!

Sponsoreret af The Body Shop

THE BODY SHOP SPA OF THE WORLD BODY SCRUB

Jeg elsker en god body scrub og hvis der er noget The Body Shop er gode til, så er det altså scrubs! Jeg er begyndt at bruge en del selvbruner på det sidste, min pleje vinterkrop har simpelthen brug for det, haha! Denne her body scrub er helt fantastisk da den fjerner alle de døde hudceller, men uden at efterlade min hud tør. Jeg bliver simpelthen nødt til at få fingrene i flere af deres kropsprodukter.

Sponsoreret af Biehl

BIEHL gs01 “ASIAN SENSUAL”

Selvfølgelig har jeg også haft en duftfavorit i januar måned, det er da klart! I januar har jeg især været glad for denne sag fra Biehl. Asian Sensuel er en duft med blandinger af trænoter som vetiver, cedertræ og sandeltræ, kombineret med en varm, cremet musk som dufter af Asiens sanselige dufte.

Top noter: Dugfrisk grønt, appelsinblomst, lime, gulerodsfrø, rød peber, magnolia, basilikum, laubær.
Hjerte noter: Eksotiske frugtige nuancer i elegant samspil med kostbare absolue blomster. Hvid fersken, fresia, åkande, rose, jasmin, davana.
Bund noter: Varme saftige trænoter. Cedertræ, vetiver, sandeltræ, guajak, basmati, musk, amber, mos.

Udover at dufte helt fantastisk, så holder den også enormt godt på huden i løbet af dagen. Jeg har slet ikke haft behov for at touche up på farten!
Jeg er virkelig blevet interesseret i Biehl’s dufte, så sig endelig til, hvis I har prøvet en som jeg bare må prøve.

Det var lidt af mine favoritter fra januar! Skriv endelig nede i kommentarfeltet hvis I har spørgsmål til nogle af produkterne <3

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Golden hair with Davines ✨