Månedens favoritter - Januar 2018

Bobbi Brown Extra Glow Collection ✨

bobbibrown_011669

Smukkeste Bobbi Brown lancerer dette forår the Extra Glow Collection! Produkterne i kollektionen har til formål at give huden en frisk og glødende hud, både i form af hudpleje og makeup. Jeg har været så heldig at modtage tre af produkterne så jeg kan vise dem til jer. Nedenfor kan I læse lidt mere om de forskellige produkter. Jeg håber, at I kan lide det <3

bobbibrown_021670

LIMITED EDITION, EXTRA GLOW SKINCARE PALETTE

Denne her lille palette er altså ret sej! Den indeholder alt hvad man har brug for, for at holde huden fugtet on-the-go. I paletten får man Extra Face Oil, Extra Soothing Balm og Skin Salve. Alle konsistenser er enormt lækre og nemme at bruge på kryds og tværs. Jeg er især vild med at man altså har 3 forskellige produkter i et og er fri for at have flere forskellige produkter med i tasken på farten. Faktisk fungerer både Extra Soothing Balm og Skin Salve rigtig fint som en naturlig highlighter. Jeg er mega fan!

Paletten ligger til en pris af DKK 465.

bobbibrown_031671

EXTRA LIP TINT

Denne plejende Lip Tint er gået hen og blevet fast inventar i min taske! Hold nu op, hvor er den god! Det er basically en plejende læbepomade med en smule farve og shimmer i. I lang tid har matte læber været moderne, men nu skal vi altså have shiny og fugtede læber, hvilket jo er helt perfekt hvis man døjer med tørre og sprukne læber!

Lip tinten ligger til en pris af DKK 260.

bobbibrown_041672

EXTRA ILLUMINATING MOISTURE BALM i “Bare Glow”

Det her produkt er perfekt hvis der sidder nogle af jer der ligesom jeg døjer med en meget tør hud. Det her er en fugtgivende balm som giver huden et friskt og glødende look grundet perlemorpartikerne. Den fås i tre forskellige nuancer: “Bare Glow”, “Pink Glow” og “Golden Glow”. Jeg har modtaget “Bare Glow” (se swatch på billedet nedenfor) som passer perfekt til min vinterblege hud, haha! Jeg bruger den både alene eller som base under min foundation. Mega sejt produkt!

Moisture Balm ligger til en pris af DKK 585.

bobbibrown_051673

Alt i alt er jeg ret begejstret for denne her limited edition, den er virkelig fin! I kollektionen er der også den smukkeste Highlighting Powder, den ville jeg helt sikkert kigge efter hvis nogle af jer kommer forbi en Bobbi Brown counter <3

Indlægget er sponsoreret af Bobbi Brown, da jeg har modtaget produkteterne i en presseudsendelse.

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Månedens favoritter - Januar 2018