Bobbi Brown Extra Glow Collection ✨

New in: Nimue hudpleje

Sponsoreret af Nimue

nimue1630

Jeg fik for nyligt disse lækre produkter ind af døren fra Nimue Skin Technology. Nimue er et hudplejemærke som tilbyder derma-cosmeceutiske produkter. De benytter sig af aktive behandlende produkter med medicinsklignende fordele, som har til formål at påvirke hudens struktur og biologiske funktioner. Resultatet skal gerne være en optimal fungerende hud. Jeg har været så heldig at få fingrene i deres Exfoliating Enzyme ExfoliantElement Barrier og Super Hydrating Mask.

NIMUE EXFOLIATING ENZYME EXFOLIANT

Jeg er forhåbentlig ikke den eneste der sidder med træt og kedelig vinterhud, er jeg? I disse perioder elsker jeg at bruge eksolierende produkter for at få gløden tilbage. Denne her har til formål blidt af løsne de de døde hudceller og stimulere cellefornyelsen. Nimue anbefaler at man benytter produktet 2-3 gange om ugen på en nyrenset hud. Selv har jeg en ret sensitiv hud, så jeg bruger den max to gange om ugen. Dertil er jeg vild med, at produktet kommer i pumpeform!

NIMUE ELEMENT BARRIER

Det her produkt er hurtigt gået hen og blevet en vinterfavorit hos mig! Element Barrier er en reparerende og beskyttende creme, som skal bruges over ens dagcreme. Produktet danner et slags fugtbevarende skjold på huden men helt uden at fedte! Produktet indeholder Artemia Salina plankton ekstrakt, Protection Complex samt C-Vitamin der sammen skal reparere hudbarrieren, genoprette dens naturlige funktioner og beskytte mod UV-stråler og infrarød stråling (ret sejt!).

NIMUE SUPER HYDRATING MASK

Jeg er storforbruger af fugtmasker, især i disse kolde tider! Denne fugtmaske har til formål at genoprette hudens fugtbalance og smidighed. Formlen indeholder lysreflekterende partikler, der skal mindske synligheden af porer og linjer. Produktet er velegnet til alle hudtyper, så ofte man ønsker, også natten over! Det her er HELT klart en af de bedste fugtmasker jeg har prøvet, kæmpe anbefaling herfra:)

Har I prøvet nogle af Nimues’ produkter?

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bobbi Brown Extra Glow Collection ✨