New in: Nimue hudpleje

Den bedste ansigtsolie på markedet: RAAW by Trice

Sponsoreret af RAAW by Trice

raaw_021635

Jeg skal gerne indrømme, at jeg er en kæmpe sucker for RAAW by Trice og hendes fantastiske produkter. Jeg har efterhånden prøvet en del fra sortimentet og knuselsker hvert eneste produkt. Hendes Rosehip Facial Oil er hånden på hjertet den allerbedste ansigtsolie jeg i mit liv har prøvet. Olien er tilpas fed, men absorberer hurtigt ind i huden, derfor kan den både bruges morgen og aften. Produktet er fyldt med antioxidanter med en naturlig høj koncentration af vitamin-A, Omega-3 fra Hybenkerneolie og indeholder dertil også Kukui og Rosentræ som har til formål at øge hudens elasticitet.

raaw_031636

Olien er velegnet til alle hudtyper, men er især god til en tør, skadet og tidligt aldrende hud. Selv døjer jeg med en tør og sensitiv hud og jeg har virkelig kunne se en betydelig forskel på min hud siden jeg begyndte at bruge olien i min hudplejerutine! Det er faktisk ret vildt hvor godt min hud har taget imod produktet på meget kort tid.

raaw_041637

Jeg har læst mig frem til at olien faktisk også har en positiv effekt på en hud med eksem eller mørke pigmentpletter, ret sejt!

Jeg har virkelig fundet “olien i mit liv” (haha) og skal helt sikkert have anskaffet mig deres roll-on udgave af olien, så jeg altid kan touche up i løbet af dagen på farten <3

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Nimue hudpleje