Den bedste ansigtsolie på markedet: RAAW by Trice

Den bedste varmebeskyttelsesspray til håret

Sponsoreret af Lernberger Stafsing

heatspray_01_ny

Jeg sørger altid for at bruge et varmebeskyttelsesprodukt når jeg bruger varme på mit hår. Jeg har efterhånden prøvet en del af dem der er på markedet og jeg har endelig fundet en som opfylder alle mine krav, nemlig Heat Protect Spray fra Lernberger Stafsing.

Det jeg især godt kan lide ved sprayen er, at den har en meget fin mist som fordeler sig jævnt i hele håret. Derudover kan man slet ikke mærke produktet i håret efterfølgende, som jeg faktisk tit synes er et problem med sådanne produkter.

Jeg bruger den både på fugtigt hår inden jeg føntørrer eller inden jeg krøller håret med mit krøllejern. I skal virkelig anskaffe jer denne her hvis I er på udkig efter en heat protector, I vil ikke fortryde det <3

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den bedste ansigtsolie på markedet: RAAW by Trice