Den bedste varmebeskyttelsesspray til håret

Den mest luksuriøse purse spray fra Juliette has a gun

Sponsoreret af Brands of Beauty

pursespray_0_ny

Hvis ikke I kender Juliette has a gun er det altså virkelig på tide! Juliette has a gun er nemlig et internationalt nicheparfumebrand, som har eksisteret siden 2006. Mærket er udviklet af parfumøren Romano Ricci, som har et ønske om at kombinere de traditionelle værdier fra parfumebranchen med et mere moderne og feministisk twist.

Faktisk er mærkets navn Juliette has a gun et symbol på det paradoks, som mange kvinder finder sig selv i: Splittelsen mellem en længsel efter romantik og en trang til selvstændighed. Derfor er Juliette has a gun det perfekte nicheparfumemærke til den moderne, stærke kvinde!

OM ROMANO RICCI

Helt tilbage fra barndommen har Romano Ricci været omgivet af kreativitet i form af mode og parfume. Han oldemor er nemlig den franske modeskaber Nina Ricci, og hans bedstefar er hendes søn Robert Ricci, som faktisk også er skaberen af den kendte Nina Ricci signaturduft, L’Air du Temps. Derfor kan man roligt sige, at han har stået i lære blandt nogle af verdens bedste parfumører. Romano ser sit arbejde med dufte som en kunstart og ønsker at skabe parfumer, der giver kvinder mulighed for at påføre sig en ny form for elegance i form af nicheparfumer. Romano ser parfumen som en kvindes våben – et våben til forførelse eller et simpeæt redskab til bluff, samt som emblemer på stil og originalitet, jeg er altså vild med det!

pursespray_02_ny

Jeg er især faldet helt pladask for hans eksklusive Bullet Spray, som er perfekt on the go til parfumenørden. Jeg sprayer faktisk bare den duft jeg lige bruger ned i beholderen og har den med i tasken. Hvis jeg skal videre fra studiet til et arrangement eller lignende og lige har brug for et lille touch up er det simpelthen bare så handy! Derudover er indpakningen jo alt for lex!

Inde for det sidste halve år har jeg virkelig fået en passion for dufte og Juliette has a gun er i den grad et mærke som har min interesse. Deres sortiment er fuldstædig fantastisk og helt sikkert et kig værd. Mærket har to kollektioner, Classic Collection og Luxury Collection.

Classic Collection:
Another Oud
Anyway
Citizen Queen
Gentlewoman
Lady Vengeance
Mad Madame
Midnight Oud
Miss Charming
Mmmm…
Not a Parfume
Romantina
Sunny Side Up
Vengeance Extreme

Luxury Collection:
Into the Void
Metal Chypré
Moon Dance
Oil Fiction
White Spirit

Selv har jeg “Mmmm…” og “Sunny Side Up” i travel size og knuselsker dem! Det kan være man burde anskaffe sig dem i full size…

Er der andre end mig som bare er helt pjattet med nichedufte?

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den bedste varmebeskyttelsesspray til håret