Den mest luksuriøse purse spray fra Juliette has a gun

Get your shine on with L’Oréal 💋✨

Sponsoreret af L’Oréal

loreallips_011541

Matte læber og base har længe været et hit, men nu skal der altså være fokus på glowy hud og shiny læber og jeg er vild med det! L’Oréal lancerer til februar nye læbestifter, nemlig Color Riche Shine med hele 12 forskellige farver i sortimentet. De er alle fugtgivende, højpigmenterede og ser SÅ smukke ud på læberne.

Hvad end man er til en klassisk rød, dyb fuchsia eller en naturlig nude, så er der noget til en hver smag. Nedenfor kan I se de farver som jeg har modtaget og som jeg knuselsker. Lige pt. bor tre af dem i min taske, haha!

loreallips_021542 loreallips_031543 loreallips_041544 loreallips_051545 loreallips_061546 loreallips_071547

Jeg kan varmt anbefale denne her lancering! Jeg døjer selv med enormt tørre læber her i vinterkulden, så det er bare perfekt med en lancering der giver mine læber farver samtidig med at fugte dem.

Læbestifterne har netop ramt butikkerne ligger til en pris af DKK 119,95 kr. Go get them <3

Kærligst,
♡Caro

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den mest luksuriøse purse spray fra Juliette has a gun