Get your shine on with L'Oréal 💋✨

The sensitive skin edit

sensitiveskin_011661

Personligt døjer jeg med en meget tør og sensitiv hud. Det er først noget jeg har fået inde for det sidste års tid, jeg har nemlig altid været “normal med en fedtet T-zone”-typen. Det har været lidt svært at vænne sig til min “nye” hudtype, men jeg har alligevel fundet nogle produkter som gør underværker for min hud. Hvis der sidder nogle af jer der også døjer med tør og sensitiv hud så læs endelig med videre <3

sensitiveskin_021662

Sponsoreret af Foreo

FOREO LUNA 2 FOR SENSITIVE SKIN

Jeg har i lang tid været nysgerrig på Foreo ansigtsbørsterne, så da jeg fik muligheden for at teste deres LUNA 2 til sensitiv hud kunne jeg slet ikke få armene ned! Hvis der sidder nogle af jer som ikke er bekendte med disse ansigtsbørster, så er det basically en rensebørste som har til formål at rense huden i dybden på en mild og skønsom måde. LUNA 2 eksfolierer de døde hudceller, renser porerne og fjerner faktisk 99,5% af snavs og olie fra huden (!!). Det er altså lidt mere end hvad man bare kan med fingrene… Den har også en Anti-age funktion, som reducerer fine linjer ved hjælp af de pulseringer på en lav frekvens som børsten har.

Børsten er dertil enormt hygiejnisk, faktisk 35 gange mere hygiejnisk end de almindelige rensebørster med nylonhår.

Rensebørsten er vandtæt, så man kan altså roligt tage den med i badet! Nu har jeg jo børsten til sensitiv hud, men Foreo ligger inde med fire forskellige modeller, som er tilpasset til specifikke hudtyper.

Jeg kan se en markant forskel på min hud fra da jeg begyndte at bruge den hver aften og til nu. Min hud ser meget mere klar og frisk ud. Virkelig et produkt som skal blive på badeværelseshylden. Kæmpe fan her!

sensitiveskin_031663

Sponsoreret af Kiehl’s

KIEHL’S ULTRA FACIAL CREAM

Jeg har allerede snakket en del om denne ansigtscreme HER, så jeg vil ikke gå specielt meget i dybden med den i dette indlæg. Dog er det værd at nævne at det simpelthen er den BEDSTE ansigtscreme til en sensitiv hud. Den fugter og beroliger huden uden at efterlade den irriteret. Derudover sidder makeup super pænt ovenpå.

sensitiveskin_041664

Sponsoreret af Kiehl’s

KIEHL’S ULTRA FACIAL TONER

Endnu en favorit fra Kiehl’s som jeg også har skrevet om HER. Det er stadig den bedste toner jeg nogensinde har brugt, så god, at jeg faktisk aldrig har lyst til at bruge andet. Den er enorm mild, effektiv og alkoholfri. Go get it!

sensitiveskin_051665

Sponsoreret af Weleda

WELEDA ALMOND SOOTHING CLEANSING LOTION

Hvis nogle af jer jævnligt følger med på bloggen, så har I nok regnet ud at jeg knuselsker Weleda og deres produkter. Et af mine favoritprodukter (som jeg har brugt op igen og igen) er denne rensemælk. Den fjerner mildt og skønsomt snavs og olie fra ansigtet uden at udtørre huden. Faktisk føles huden ret gennemfugtet efter brug, netop grundet indholdet af mandelolie og blommekerneolie i høj kvalitet. Produktet er uparfumeret, uden syntetiske duft-,farve- og konserveringsmidler og indeholder dertil ingen mineralsk olie. Fantastisk produkt som jeg altid skal have i min hudplejerutine.

sensitiveskin_061666

Sponsoreret af Auralia

AURELIA MIRACLE CLEANSER

Et andet renseprodukt som virker fantastisk på en sensitiv hud er denne Miracle Cleanser fra Aurelia. Jeg var så heldig sidste forår at teste en del produkter fra Aurelias sortiment (og møde founderen) og det er virkelig nogle lækre produkter som virker! Denne cleanser er fantastisk til at fjerne makeup og snavs fra dagen, dufter fantastisk af Kamille, Eucalyptus, Rosamarin og Bergamotte (!!!). Den skal påføres på en tør hud og masseres ind i huden for at få gang i blodcirkulationen. Derefter skal den bare fjernes som en helt normal ansigtsrens. Som sagt modtog jeg i sidste år cleanseren til test og har sidenhen genkøbt produktet selv, da jeg simpelthen ikke kunne leve uden. Dét siger altså meget om et produkt, når jeg har SÅ meget dullegrej liggende herhjemme, haha!

sensitiveskin_071667

Sponsoreret af Avène

AVENE HYDRATING SERUM

Hvis man er på udkig efter en ‘no-fuss’ serum som skal give huden en masse fugt og ikke koster det hvide ud af øjenene, så er det denne fugtserum fra Avene som man skal have fat i. Serummen indeholder et højt indhold af deres irritationsdæmpende Avene Termalkildevand, som er kendt for at virke fugtgivende og har en beroligende effekt. Serummen kan anvendes både morgen og aften og hjælper virkelig på en tør hud over tid.

Hvis I ligger inde med nogle gode produkter til en tør og sensitiv hud som I bare ikke kan leve uden, så smid endelig en kommentar i kommentarfeltet <3

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Get your shine on with L'Oréal 💋✨