The sensitive skin edit

Perfekte negle med Essie Gel Couture

Sponsoreret af Essie

essiegel_01_ny Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg knuselsker ESSIE og deres lakker. Efter min mening ligger de inde med det bedste sortiment af farver og dertil er kvaliteten bare helt i top. Jeg fik for nyligt lavet shellac, som I kan se HER. Dog må jeg erkende, at mit SU-budget ikke helt tillader mig at få det lavet hver 3. uge, så jeg er gået tilbage til Essies’ Gel Couture lakker. Jeg har snakket en del om deres Gel Couture lakker her på bloggen, og de er virkelig et fantastisk alternativ til den professionelle gel-lak! Når jeg bruger Gel Couture kan min manicure faktisk holde i op til en uge og det er altså ret meget for mine negle!

Ovenover kan I se farverne: “Take me to thread”, “Spiked with style”, “Sew me”, “Rock the runway” og “Touch up”. Jeg er især vild med “Take me to thread” som er den dybe mørkerøde som minder enormt meget om Chanels Rouge Noir.

essiegel_02_ny

I December var jeg så heldig at modtage deres Good as Gone neglelakfjerner i Travel Size. Jeg har altid været lidt skeptisk overfor dyrer neglelakfjerner, selv har jeg nemlig altid bare taget den der var billigst eller på tilbud i Matas. Dog er det den bedste og mest effektive neglelakfjerner jeg nogensinde har brugt, så jeg var simpelthen nødt til at få fingrene i den store størrelse. Hvis man er en ægte neglelak-junkie som jeg selv er denne her altså et must!

Hvis man bruger deres Gel Couture lakker er deres Topcoat altså et must. Den har til formål at forsegle gel-manicuren med en MEGA skinnende finish, som jo giver det lækre salon-look.

Er der andre end mig som også er kæmpe Essie-fan? Haha!

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The sensitive skin edit