Perfekte negle med Essie Gel Couture

Mine yndlings hårplejeprodukter

ha%cc%8arpleje_011674

På det sidste har jeg været ret nysgerrig på at teste forskellige hårpleje produkter fra forskellige mærker. Det har jeg i den grad gjort og derfor tænkte jeg, at det kunne være lidt sjovt for jer at se, hvilke produkter jeg sværger til. Nogle produkter er gamle favoritter og nogle er nyere i min samling. Alt i alt er overstående nogle produkter som jeg varmt kan anbefale og som gør min hårrutine lidt nemmere om morgnen. Jeg håber, at I kan lide det <3

ha%cc%8arpleje_031676

Sponsoreret af Purely Professional

PURELY PROFESSIONAL 1 SHAMPOO

Jeg har længe været på udkig efter en shampoo til fint og skandinavisk hår som mit. Denne her shampoo fra Purely Professional er egnet til normalt til fint hår og gør mit hår rent, glansfuldt og holder min hovedbund ren uden at irritere den. Når jeg bruger denne her shampoo kan jeg faktisk undgå at vaske mit hår i 3-4 dage uden at det ser fedtet ud. Dét er altså ret meget for mit hår! Kæmpe anbefaling herfra.

ha%cc%8arpleje_041677

Sponsoreret af Purely Professional

PURELY PROFESSIONAL 1 CONDITIONER

…og som I nok har gættet, så elsker jeg conditioneren fra samme serie lige så højt! Denne her conditioner er velegnet til både krøllet og glat hår. Produktet plejer mit hår, holder det gennemfugtet, men uden at tynge det, hvilket tit er mit problem med fugtgivende conditioners. Produktet indeholder bl.a. abrikoskerneolie, jojobaolie og hvedeprotein.

ha%cc%8arpleje_021675

HH SIMONSEN THE WET BRUSH

Jeg har snakket om denne børste tusindevis af gange her på bloggen. Efter min mening er det den bedste hårbørste på markedet, hands down! Go get it.

ha%cc%8arpleje_051678

Sponsoreret af Davines

DAVINES LOVE CURL CONDITIONER

Dem der ofte læser med herinde ved godt, at Davines er mit yndlings hårplejemærke og sådan er det bare! Jeg har godt nok ikke krøller, men denne conditioner fungerer vanvittigt godt som fugtmaske til mine tørre spidser! Produktet indeholder mandel-ekstrakt, som har til formål at øge hårets elasticitet. Jeg påfører den i håndklædetørt hår i cirka 10 minutter og skylder den derefter ud. AMAZING stuff!

ha%cc%8arpleje_061679

Sponsoreret af Maria Nila

MARIA NILA COLOR REFRESH I “SAND”

Maria Nila er også et af favoritterne hjemme på badeværelseshylden og deres Color Refresh i Sand har jeg svært ved at leve uden nu! Color Refresh er en plejende og nærende hårkur, der indeholder farvepigmenter. De har efterhånden en del forskellige nuancer i deres sortiment (den lyserøde er lidt for sej…), men denne her anbefales til blond eller lysebrunt hår som mit. Kuren giver en varm sandfarve, som ligger sig meget op af min naturlige hårfarve, den får bare liiige lidt mere intensitet. Virkningen holder i 4-10 hårvaske afhængigt af ens hårkvalitet.

Jeg bruger produktet i nyvasket håndklædetørt hår og påfører jævnt produktet i håret. Derefter lader jeg det virke i 10-15 minutters tid og skylder det ud med varmt vand derefter og slutter af med en conditioner. Udover at give mit hår en mere intens farve er det også en af de bedste hårkure jeg i mit liv har brugt. Mit hår er silkeblødt, enormt glansfuldt og lækkert at se på når jeg har brugt den <3

ha%cc%8arpleje_071680

Sponsoreret af Davines

DAVINES MORE INSIDE DRY TEXTURIZER

Det her produkt behøver jeg ikke tale så meget om. Jeg har nemlig snakket om det her produkt enormt mange gange på bloggen. Det er og bliver mit yndlings hårprodukt nogensinde og INTET kommer i nærheden. Slut. Punktum. Det er basically en volumespray som giver øjeblikkeligt fyldigt hår. Håret føles på ingen måde klistret eller stift og giver det lækreste matte look til håret. Derudover dufter det helt fantastisk. Simpelthen det bedste produkt til fint og skandinavisk hår.

ha%cc%8arpleje_081681

SACHAJUAN OCEAN MIST

Udover at Sachajuan laver noget af det pæneste hårpleje på markedet (kæmpe sucker for pæn indpakning her…), så er det her den bedste saltvandsspray jeg nogensinde har brugt. Jeg laver næsten dagligt bølger i mit hår for at give det lidt mere spil og denne her spray hjælper virkelig på at holde på krøllerne så de ikke falder for hurtigt ud. Typisk er disse sprays meget klistrede, men det oplever jeg slet ikke med denne her. Kæmpe anbefaling! Jeg har også brugt deres shampoo og balsam fra samme serie, de er helt perfekte til lækkert beach hår. Helt sikkert noget jeg skal have fat i igen til sommer…

ha%cc%8arpleje_091682

Sponsoreret af Purely Professionals

PURELY PROFESSIONAL 1 STYLING MOUSE

Styling mouse har lidt et ry for at være et ‘mormor-produkt’ i skønhedsbranchen, men jeg er altså virkelig fan af denne her! Jeg fordeler moussen i vådt hår inden jeg føntørrer det. Resultatet er et mere fyldigt hår som gør min efterfølgende styling meget pænere. Produktet er udviklet til fint/normalt hår (både krøllet og glat), så alle har faktisk gavn af dette produkt.

Moussen indeholder derudover Pantenol og Jojoba.

ha%cc%8arpleje_101683

Sponsoreret af Purely Professional

PURELY PROFESSIONAL 2 PROTECTION

Jeg sørger altid for at benytte et varmebeskyttelsesprodukt inden jeg bruger varme på mit hår. Tit oplever jeg dog at disse produkter kan tynge eller fedte mit hår, men det oplever jeg altså slet ikke med denne. Protection 2 beskytter håret mod varmepåvirkning helt op til 220 grader og indeholder derudover også et naturligt solfilter som beskytter håret mod solens stråler. Produktet kan både anvendes i vådt og tørt hår. Perfekt til føntørring og styling <3

ha%cc%8arpleje_111684

Sponsoreret af Björn Axén

BJORN AXEN DRY SHAMPOO

Jeg er altså ret vild med de produkter jeg har prøvet fra Björn Axén og især deres tørshampoo er en favorit herhjemme. Den er nemlig virkelig god til at absorbere overskydende fedt fra hovedbunden og giver dertil også lidt ekstra volumen til håret. Virkelig god tørshampoo som jeg helt sikkert skal have fat i igen.

ha%cc%8arpleje_121685

Sponsoreret af Purely Professional

PURELY PROFESSIONAL 1 TREATMENT

Jeg bruger ALTID et leave-in produkt i mit hår efter jeg har vasket det, da mit hår har tendens til at blive enormt filtret efter hårvask. Produktet er velegnet til alle hårtyper, men især godt til langt hår med slitage. Produktet indeholder kokosolie, 18 MEA og hvedeprotein, som har til formål at genopbygge hårets naturlige skællag. Jeg har prøvet en del af disse produkter efterhånden og det her er virkelig favoritten. Køb det, ladies!

Det var en længere smøre om mine favorit hårprodukter, jeg håber, at I kunne bruge det <3 I er selvfølgelig velkomne til at skrive en kommentar i kommentarfeltet hvis I har brug for en mere dybdegående beskrivelse af produkterne, det svarer jeg gerne på!

Kærligst,
♡Caro

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Perfekte negle med Essie Gel Couture