Mine yndlings hårplejeprodukter

Hverdagsglimt #1

Jeg har gået og grublet over tanken om lidt mere personlige indlæg her på bloggen. Jeg skal gerne indrømme, at jeg nok aldrig kommer til at skrive lange, dybe indlæg (al respekt til de bloggere der gør det, så sejt!), men idéen med de her indlæg er nok mere at I kan få små glimt af min hverdag blandet med lidt dullegrej! Nu synes jeg ikke selv at mit liv er så vanvittigt spændende, men det kunne jo være at der var nogle af jer der gerne ville kigge lidt mere med <3

img_9492

I slutningen af januar mødte jeg denne skønne dame på min nye overbygning på KEA (Digital Konceptudvikling). Freya har ligesom jeg en forkærlighed for blomsterprint (fra Ganni især), fotografi, dullegrej og alt muligt andet rart. Vi har fundet ud af at vi er mere end bare ens – så sjovt! Freya har selv lige startet en blog, som I kan tjekke ud lige HER. Hun er mega sød og dejlig, så tjek hende endelig ud!

hverdagsglimt_051705

hverdagsglimt_061706

Sponsoreret af Maybelline

Jeg er altid spændt på at se hvad Maybelline lancerer og disse nye Superstay Matte Ink Liquid Lipstick er ingen undtagelse! Det er som navnet siger en matte formular, men den sidder så fint på læberne og er slet ikke udtørrende. Jeg er kæmpe fan af Maybellines læbestifter generelt, så de er helt sikkert værd at kigge efter næste gang man er nede i den lokale Matas!

hverdagsglimt_041704

hverdagsglimt_031703

Sponsoreret af EOS

Jeg fik derudover også den fineste pakke med ind af døren fra EOS. Der er simpelthen ikke noget bedre end når skønhedsprodukter kommer med slik, haha! Og har I set det lille spejl med indgraveret navn?! Simpelthen så fint. På overstående billede kan I se Eos nyeste skud på stammen, Shimmer Coral, som har til formål at give naturlige fugtede læber med en smuk, shiny koral finish. Perfekt til de varme tider som vi (forhåbentligt) snart går i møde. Produktet forhandles allerede i Matas, Sephora og Helsam <3

acs_0028

I fredags var jeg et smut forbi Rossopomodoro med min smukke og dejlige veninde, Sidsel. Vi fejrede hendes 12-tal og mit nye job. Sidsel og jeg mødte nemlig hinanden under studiepraktik hos PR bureauet Holm & Bertung PR hvor vi begge var ansat. Jeg har netop fået fast studiejob oppe hos dem som grafiker og PR assistent og kan slet ikke vente med at starte i dag!

hverdagsglimt_011701

Sponsoreret af Purely Professional

Min guilty pleasure er helt sikkert modemagasiner. Det er lidt en af de ting, som jeg godt kan lide at forkæle mig selv med i ny og næ. Dertil er jeg enormt afhængig af både Repair Cream fra Purely Professional og yndlings teen fra PUKKA. Tre ting som passer helt perfekt til lidt eftermiddagshygge i sofaen.

hverdagsglimt_071707

Jeg har netop opbrugt min yndlings rensebalm fra Karmameju Skincare. Hold nu op, hvor er det bare den bedste rens jeg nogensinde har prøvet. Jeg må simpelthen snart prøve flere hudplejeprodukter fra dem <3

hverdagsglimt_081708

Sponsoreret af MAUI

Jeg fik for en måneds tid siden de her hårprodukter ind af døren fra MAUI og de har været favoritter på badeværelset lige siden! Deres Shea Butter serie har til formål at pleje og blødgøre håret, så helt perfekt til tørt vinterhår! Produkterne indeholder sheasmør, kokosolie og macadamiaolie, så bliver det næsten ikke bedre.

acs_0029

Jeg er i gang med at planlægge et indlæg til jer med min nuværende ‘hverdagsmakeup’. Jeg har nemlig testet nogle ret fantastiske produkter på det sidste, så det skal naturligvis deles med jer. Her er et lille sneak-peak på hvordan produkterne ser ud i mit ansigt, haha!

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine yndlings hårplejeprodukter