Hverdagsglimt #1

Five years together 💗

a%cc%8arsdag_011715

Sponsoreret af Guerlain

Så har jeg endnu et personligt indlæg på programmet! I dag handler det nemlig om noget så fint som kærlighed. Min kæreste og jeg kunne nemlig i tirsdags fejre fem årsdag sammen <3 Nu var det jo dagen inden Valentines Day, så jeg tænkte, at jeg lige ville tippe om nogle af mine favoritprodukter til en datenight.
Hvis man er til røde læber er et af Guerlains’ nyeste skud på stammen, La Petite Robe Noire Lip Colour’ink helt klart en sikker vinder. Produktet rammer dog først de danske butikkerne i marts, men generelt er Guerlains læbeprodukter virkelig fantastiske og helt sikkert et kig værd. Lidt blush på kinderne skal der altså også til, og til det formål har jeg på det sidste brugt Nudestix Nudies All Over Face Color Matte i “Bare Back”. Det er en virkelig fin og meget naturlig cremeblush som giver liv og glød til ansigtet. Jeg er SÅ glad for den! Til en datenight skal man jo næsten dufte af sin ‘signaturduft’ (hvis man har sådan en) og min har i lang tid nu været Nasengold #S. Neglene holdte jeg helt simple med en nude lak fra yndlings Essie <3

roso_111734

Jeg kom hjem til denne smukke buket blomster. Så bliver man altså lidt rørt!

roso_031726

Sponsoreret af Rossopomodoro

Vi fejrede dagen med middag på Rossopomodoro oppe på Illlum Rooftop. Jeg har altid været så nysgerrig på at spise der og jeg kan helt ærligt sige, at det helt klart er et af de nye stamsteder for mit vedkommende! Vi endte faktisk med begge at tage deres Valentines Day menu som netop var kommet på kortet. Menuen bestod af foret, hovedret og dessert.

roso_041727

roso_051728

Det kan godt være at det er en smule cheasy, men jeg kunne simpelthen ikke stå for deres hjerteformede pizzaer!

roso_061729

Jeg valgte faktisk deres vegan pizza, som jeg varmt kan anbefale! Helt ærligt kunne jeg slet ikke smage forskel fra den og en ‘normal’ pizza. Well done, Rossopomodoro!

roso_071730

roso_081731

Nu er jeg ikke den store dessert-pige, men jeg kunne simpelthen ikke modstå overstående!

roso_091732

Min søde kæreste og jeg havde den bedste aften i de bedste omgivelser. Ikke nok med at Rossopomodoro laver fantastisk mad, så har de simpelthen det sødeste og mest imødekommende personale. Min kæreste (som er en kæmpe madnørd…) fik da også snakket med personalet om tomater i i hvert fald fem minutter, haha!

Hvis der sidder andre madnørder derude skal I helt sikkert tjekke deres menukort ud HER og følge dem på Instagram HER. Det er jeg sikker på, at I ikke vil fortryde <3

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdagsglimt #1