Five years together 💗

Crushing on: Peter Thomas Roth

peterthomasroth_021712

Hvis nogle af jer ofte følger med herinde, så ved I måske, at jeg har en kæmpe svaghed for ansigtsmasker. Jeg elsker at prøve en masse fra forskellige mærker og jeg synes efterhånden at jeg har prøvet det meste. Selvom min maskesamling er stor, kunne jeg simpelthen ikke lade være med at erhverve mig dette Mask-A-Holic sæt fra Peter Thomas Roth. Kan man have for mange ansigtsmasker, nej vel? Haha!

peterthomasroth_011711

Hvis ikke I kender Peter Thomas Roth er det i den grad på tide! Peter Thomas Roth har selv døjet med hudproblemer og dét resulterede i, at han tog sagen i egen hånd og skabte sin helt egen hudplejeserie. Mærket har fokus på aktive ingredienser og avanceret teknologi og er i dag så populært at produkterne forhandles i over 80 lande.

peterthomasroth_031713

Maskerne fra mærket dækker faktisk alle hudplejebehov; dybdegående rensning, fugttilførsel, eksfoliering, opstramning og reparation. Dertil er maskerne beriget med naturlige ingredienser som Irish Moor Mud, blå havalger og græskarenzymer. Nogle af maskerne har jeg prøvet før og nogle af dem er helt nye for mig. Nedenfor kan I læse en beskrivelse af alle maskerne. Jeg håber, at I kan lide det <3

ROSE STEM CELL

Denne maske har til formål at fugte huden og give den udståling. Ved brug af masken opnår man en fastere og mere ensartet tekstur. Dertil lover den at reducere fine linjer og rynker og kan anvendes af alle hudtyper. Nu er jeg kun lige fyldt 23 år, så jeg kan ikke rigtigt udtale mig om anti-age fordelene, men jeg har faktisk prøvet masken før og elskede den! Den er virkelig god til at berolige huden og tilføre fugt!

WATER DRENCH

Denne her maske var jeg virkelig spændt på at teste! Det er den ultimative fugtbooster hvis nogle af jer ligesom mig døjer med meget tør hud. Masken indeholder hyaluronsyre, som hjælper med at bevare hudens fugtbalance. Ligesom Rose Stem Cell er denne maske også velegnet til alle hudtyper. Jeg er virkelig vild med denne her maske! Det er helt sikkert en ny favorit på badeværelseshylden!

24k GOLD

Udover at være den pæneste maske jeg i mit liv har haft fingrene i, så er den virkelig også effektiv! Masken har til formål at give huden en opstrammende effekt og et ‘umiddelbart løft’. Den skal give huden fugt, reducere alderstegn, forbedre hudens spænstighed. Masken passer til alle hudtyper, men er først og fremmest målrettet til en mere voksen hud end min <3

IRISH MOOR MUDPURIFYING

Jeg er kæmpe fan af dybderensende masker og jeg tror faktisk at denne her er en af mine nye favoritter. Masken indeholder irsk mosemudder, som fjerner urenheder og overflødige olier fra huden. Derudover tilføjer den fugt, vitaminer, mineraler og aktive antioxidanter hvilket jeg er kæmpe fan af. Andre dybderensende masker har nemlig en tendens til at virke udtørrende på min hud, men det er slet ikke tilfældet med denne her! Denne maske er også velegnet til alle hudtyper, så alle kan bruge den!

PUMPKIN ENZYME MASK

Og sidst, men ikke mindst min yndlings ansigtsmaske nogensinde. Jeg prøvede for første gang denne maske for et par år siden og har aldrig fundet noget som virker lige så godt siden. Denne maske er en tredobbelt virkende eksfolierende enzymmaske, som har til formål at fjerne døde hudceller og give huden en øjeblikkelig glød og jævn hudtone. Masken eksfolierer huden i tre forskellige niveauer grundet indholdet af AHA syre, græskar enzymer og fine krystaller af aluminiumoxid.
Når jeg bruger masken føles min huds struktur jævn og glat og er især et must hvis min hud ser træt og livløs ud. Masken er velegnet til alle hudtyper, dog vil jeg passe lidt på med den hvis man døjer med meget sensitiv hud, det her er nemlig virkelig effektive sager! Jeg påfører altid et jævnt lag af masken på en afrenset hud, masserer produktet ind i cirkelbevægelser (med fugtede fingerspidser). Derefter lader jeg den sidde i 5-7 minutter og skyller den derefter af. Peter Thomas Roth anbefaler at man benytter masken 1-2 gange om ugen. Dertil er det vigtigt at huske solfaktoren dagen efter man har eksfolieret. Hands down den allerbedste eksfolierende maske på markedet!

peterthomasroth_041714

Et andet produkt som jeg var ret nysgerrig på er denne Retional Fusion PM Eye Cream. Dette er en fugtgivende øjencreme som skal genoplive den sarte hud omkring øjenomgivelserne, grundet koncentration af mikroindkapslet Retinol. Sammensætningen sikrer en mild og langvarig frigivelse af Retinol henover natten og hjælper derudover med at ujævne hudtonen, reducere rynker, poser under øjnene og pigmentering. Øjencremen er velegnet til alle hudtyper, også sart hud! Dog henvender den sig især til en mere moden hud. Jeg kan dog ikke vente med at teste den og se hvad den gør for mine øjenomgivelser. I får naturligvis et mere dybdegående indlæg når jeg har testet produktet over en længere periode <3

Lad mig endelig vide hvis I ligger inde med nogle uundværlige produkter fra mærket, som jeg bare må teste!

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Five years together 💗